Päivällä tehtiin Jatsin kanssa kaikkea hauskaa tokon tiimoilta, vahvistin vähän kaikkea. Idarin salama-asentoihin (varsinkin istumiseen) olen supertyytyväinen. Ohjatussa haettiin vauhtia merkkiin ja noutoon,  jonka jälkeen kuumalle koiralle olikin hyppynouto tosi -helppo-, taidan jatkaa nyt näin SM-kisoihin asti. Tunnari tehtiin myös vauhtitunnarina ja oli vauhtia, itse liikkeen tästä kärsimättä yhtään.

ToTo sai myös lyhyet & vauhdikkaat treeninsä, oli taas aivan eri koira kun eilen. Päädyin nyt vahvistamaan liikkeitä & liikemotivaatiota ja sen kautta hakemaan oikeaa virettä..

Päivällä korkattin myös nurkan takana asustava uima-allas, tai sanotaanko että ToTo vaan korkkasi sen ja pitihän sitten Jatsinkin päästä! Jalkapalloa pelattiin koko lauman voimin, tänään ehdottomasti parhaana pelaajana palkittiin Kara, joka olisi vaan pelannut ja pelannut..

Illalla pojat saivat tehdä joitain tokoliikkeitä kun kuumennettiin Omppua, Jatsi  teki ainakin ruudun ja idarin ja ToTo otti luoksetulon, hyppynoudon ja ruudun, ehkä..

ToTo pääsi myös harkkaamaan agilitya, opeteltiin -pakko kiertää & peruuta & käänny- eli pakkokiertoa ja -saa kiertäen tulla & hyppy & käänny- eli lupakäännöstä, oikeilta nimiltään taisivat olla twist ja pakkovalssi. Kiitos Elinalle kärsivällisestä opetuksesta, kyllä me nää opetellaan joko käsien kanssa tai ilman..