Jatsi treenasi ohjattua noutoa! Kokeilin vähän eri tapoja merkille menon viritykseen ja palkkailin tietysti kaikki merkille menot, tämä oli Japsusta hurjan hauska leikki. Otettiin myös molemmat puolet, eri matkoilla, nämä hyvät! Loppuleikkinä vahvistin kapulan pitämistä, kyllä pitää muttei irrota, -irti- käskyllä puristaa vaan kapulan tiukemmin suuhunsa, jokohan tämän vahvistaminen riittäisi..

ToTo treenasi myös ohjattua, merkit ja noudot upeat. Lisäksi ToTo treenaili kisasiirtymisiä ja virittelyä ennen liikkeen alkua, alan saamaan juonesta kiinni..

Loppuleikkinä ToTo harkkasi eilisiä kuvioita, eli ekana pakkovalssi molempiin suuntiin ja nämä on kyllä tosi kivoja ja sujuvat aikas makeesti !! Mutta Twististä en tykkää, enkä osaa! Siinä vaan törmäillään toisiimme Toopen kanssa. Eli twist sai loparit ja pakkovalssi vakinaisen viran..

Illalla sitten Piiralla, ToTo oli ekaa kertaa elämänsä aikana kunnolla jumissa, luultavasti loukannut jossain vaiheessa oikean kyljen ja päässyt sitten elämään tämän kanssa liian pitkään ja mennyt ihan jummuraan, voi pientä..

Mutta eipä mene Jatsilla sen paremmin, Japsulla oli selässä jumi jota Piira ei meinannut saada auki millään, ekaa kertaa selkeästi hoito oli Japsusta kivuliasta (nosti päätään kesken hoidon), pitää nyt vaan toivoa että Japsulan selässä olisi joku ohimenevä eikä ainakaan mikään pahentuva "juttu"