Pitää vähän palautella kavereita maanpinalle, joku luulee vain -harrastavansa- tokoa, vaikka on iso mahdollisuus että siitä tulee päälaji, jos vaikka häviää vedon..

ToTo on treenannut joka päivä agilitya, kahdesti ollaan käyty jopa kentällä (!!) Tiistaina Tsaukkilassa treenattiin alkusuoraa ja sen jälkeistä kääntöä! Otettiin erillisinä kaikki kontaktit ja rengas! Pihalla ollaan treenattu itsenäisiä keppejä tyyliin -mistä ja miten  vaan-

Eilen työn alle A - kepit, ToTo rakastaa keppejä (vähän liikaakin) joten tekisi mielellään juoksukontaktin kun tietää matkan jatkuvan kepeille,  tähän en kuitenkaan suostunut! Eilen tahkottiin myös A - kepit uukkaria, tämä eilisen tehotreenin jälkeen tänä aamuna jo hienosti!!
Irtoamista ollaan myös treenattu ja alkaa irtoamaan päivä päivältä paremmin !!

1677867.jpg
Kuva Sirpa Saari

Tokoa ollaan treenattu tietysti -joka päivä- ja se on mennyt todella loistavasti, mitä nyt yksi puu sai vähän siipeensä kun ToTo kiertämisen sijasta päätti teurastaa sen..

Jatsin kanssa mennään ensi viikolla ortopedille, siihen asti pidetään levossa & kipulääkkeillä! Kiitos kaikille myötäelämisestä, olette IHANIA !!!!