Kerrankin kävi arvonnassa hyvä tuuri, Jatsille oli arvottu nro 63, eli sunnuntaina iltapäivällä. Hyvä tuuri ei sitten kantanut edes niin pitkälle, että oltaisiin päästy koko MM-kisoihin !!

Jatsi oireili jo ennen SM-kisoja, oli kertaalleen kolmijalkainenkin ja kaikki mahdolliset tutkimukset mitä doping-sääntöjen puitteissa voidaan tehdä on tehty. 4 eri lääkäriä on tutkinut Jatsin eikä mitään kipuilua selittävää ole löytynyt !!

Vielä tällä viikolla kävimme Skutnabin vo:lla, josta lähdimme -eläkää normaalisti- dg:n kanssa onnellisina kotiin ja eiliseen asti se onni jatkui..
..sitten Jatsi hyppäsi 40 cm korkean esteen, huusi kivusta, oli hypyn jälkeen kolmijalkainen!! Ei siinä kohtaa tarvinnut edes miettiä antaako parhaalle ystävälleen kipulääkettä !!

Tämän pillerin myötä peruuntui meidän MM-kisat, se koko uramme pääkisa !! Se, mikä ajatuksissa ollaan treenattu lähes 6 vuotta, se mihin on panostettu ja satsattu !! Tukholman MM ei ollut yksi kisa muiden joukossa vaan juuri -se- ja nyt ei päästä edes yrittämään -itkupotkuraivari-

Nyt vit.. NIIN PALJON, ettei tottakaan !!!!!!!!!! Mutta vieläkin suurempana on huoli Jatsista, huomenna yritän saada taas ajan jonnekkin (arvatkaa onko helppoa saada aikoja parhaimpaan kesäloma-aikaan) ja toivoa että vihdoinkin saataisiin DG ja siihen HOITO !!

Jos kellään elämäämme seuraavilla on vinkkejä, suhteita ottakaa yhteyttä !! Nyt olisi kaikki apu tarpeen että saataisiin Jatsi hyvään hoitoon !!