Mun mielestä Suomen parhaat kisat pidetään Raumalla, en osaa sanoa mikä siitä tekee sen -parhaan- mutta tykkään siis kisata siellä ihan hirmuisesti. Kerran kesässä on siis Raumalla kisattava ja piste.

Tänäänkin siis suunnattiin nokka kohti Raumaa, tälle reissulle pääsi mukaan vain ToTo !! Tällä kertaa Raumalla ei sitten ollutkaan -niin- kiva kisata, ensinnäkin kehä oli siirretty kaiketi ulkoilutus-alueen ylle ja siihen päälle vesisade, voi järkky..

Tunnelma oli kuitenkin entisenlainen ja sen voimalla tsempattiin Toopen kanssa ykköstulos -vihdoinkin-

En meinannut saada Toopea edes kehään kun juuttui niihin (kusi)lammikoihin, enkä kyllä jättänyt koiraa kovin luottavaisena p.oloihin..
..Istuminen meni vielä hienosti mutta sitten pari käskyä maahanmenoon, muuten hieno makuu!!

Liikejärjestys oli sekoitettu (tosi kivaa vaihtelua), eli aloitettiin ruudulla joka meni ihan opetetusti!! Sitten idari, jossa seuraaminen huonoa, hyppeli hassusti (väisti niitä jätöksiä?) ja sitten kaukot, ei mennyt maahan, ei mennyt!! Mä sitten vaan päätin että tämä liike nyt tehdään ja se tehtiin vaikka olikin 0 jo siinä vaiheessa. Liikkeen jälkeen normaali kisapalkkaus ja sen perään hieno hyppynouto!!

Viimeisessä osiossa aloitettiin tunnarilla jossa haisteli tunnareiden lisäksi myös maata ihan kiitettävästi, lopettamatta kuitenkaan työskentelyä missään vaiheessa, tästä pisteet Toopelle!! Sitten luoksetulo, huono seisominen muuten aika ok. Seuraaminen, tästä ei havaintoa mutta tuntui hyvältä !! Vimppana ohjattu, jossa lopun pa huono, muuten ihan tosi makee Toopen ohjatuksi..

Saldona siis 265,5 p & luokkavoitto !!

Olin kyllä kokonaisuudessaan Toopeen tosi tyytyväinen, nyt kesäloman aikana laitetaan tuo maahanmeno & kaukot kaikilta osin kuntoon ja merkki opetetaan uusiksi (tämä päätös ei liity tämän illan kisaan), sen jälkeen katsotaan minne ylletään..

1637402.jpg
Kuva Saari Sirpa