ToTo kisasi tänään Tsau:n iltakisoissa, saaden (täysin ansaitusti) 313 p. ja luokkavoiton !!

Tänään kaikki meni nappiin, ohjaaja osasi, koira osasi & se kuuluisa -ilme- saatiin kisoihin, eli meillä oli Toopen kanssa kehässä oikein hauskaa !!

1777080.jpg
Ruudusta sivulle tulo

Itse liikkeistä ei paljon ole raportoitavaa, ysi tuli seuraamisesta ja luoksetulosta, luoksetulon stoppi on nyt vaihdettu suulliseen ja stoppi oli ylimakee, joten tästä pistevähennys, varmaan siinä pitäisi stopata suoraan ja neljä jalkaa maassa! Luoksetulon maahanmeno oli entinen, hieno ja sen verran pöllytti maata maahanmenessä, että en hiekkapilven seasta nähnyt koiraani, no pölystä arvasin sen maastoutuneen..

1777081.jpg
ToTo seuraa

Tunnari näyttää päivä päivältä paremmalta, tässä olen supertyytyväinen omaan koulutukseeni, en alkanut kikkailemaan tässä vaan annoin liikkeen kehittyä omalla painollaan ja nyt se näyttää tosi varmalta ja on suht nopeakin, aina sitä vauhtia voi haluta lisää, mutta se tulee aikanaan..

Kaukoissa -työvoitto-, sain Toopen sivulta maahan, JEE !! Mutta on tätä treenattukkin, eli treenit kannattaa !! Kaiken kaikkiaan olen tämän illan kisaan supertyytyväinen. Pisteiden valossa ei kovasti korkeammalle päästä mutta itse liikkeissä on tietysti aina hiottavaa, mutta sehän tästä lajista tekee niin haastavan, -koskaan ei tule valmista-

1777083.jpg
Ohjattuun noutoon lähtö

Onnittelut Emma & Deal voittajaluokkaan siirtymisestä !! Onnea Carola & Vissla, hieno kisauran aloitus ja siirto avoimeen !! Julia & Luca, isot onnittelut evl:n siirtymisestä !! Tsempitykset myös kaikille, joilla ei tänään mennyt ihan putkeen, ensi kerralla sitten..

Kuvat Sirpa Saari