Taas kerran mukavat & jännittävät agilityn karsinnat !!

Kaikille maajoukkuepaikan lunastaneille ONNEA, mutta isoimmat onnittelut Jatsin tyttärelle ja siskolle, UPEAA Jaakko & Zen sekä Jouni & Yoko !!

Pakon sanelemana tuli tänään sitten kohotettua myös kuntoa, mä eksyin TAAS Hesassa, 10 min kävelymatka muuttui kohdallani n. 1 1/2 tunniksi, aamulenkki tekee hyvää, vai miten se sanonta meneekään..

Itse karsinnat olivat tuttuun tapaan jännittävät ja nostivat tunteita pintaan, yleisö (minä mukaan lukien) eli kunnolla koirakoiden kanssa, eikä kyyneliltäkään vältytty..

On myös hyödyllistä olla turistina eri tapahtumissa, sitä kuulee paljon asioita..
..esimerkiksi tänään selvisi miksi Jatsi on sairastunut, se on myrkytetty !! Ja vielä kavereiden toimesta, taidetaan olla tosi pelottavia kilpakumppaneita kun noin rajuihin toimenpiteisiin ryhdytään, ajatelkaa kermatoffeeta !! Ja kun kaikki tietää, ettei ihmisten elintarvikkeita saisi koirille antaa !!
(yllä oleva kannattaa sitten lukea pilke silmäkulmassa)

Mutta ettei totuus unohtuisi, ToTo oli taas asemalla vastassa ja käytiin kotimatkalla uimassa ja hauskuuttamassa ihmisiä, rannalla olevat ihmiset hämmästelivät Toopen pyörimistä, ei kuulemma ole normaalia, ei vai ??

Kotona sitten treenattiin tokoa ihan vähän, pätkä seuraamista, vauhtiluoksetulo ja ruutu suoraan lelulle. Onnistuneiden tokojen päätteeksi vähän agii, pelkkää A:ta ohjaaja takana + A-putki ohjaaja takana, tämä ei oikein edisty...