Jatsi on ollut nyt levossa juhannuksesta asti ja ei voi kuin ihailla sen hyviä hermoja ja sopeutuvaa luonnetta, bc parhaimmillaan !! Kertaakaan Jatsi ei ole protestoinut yksinoloa ja jatkuvaa lepotilaansa. Toki on aina hurjan iloinen kun pääsee lyhyelle remmilenkilleen tai saa laatu-aikaa telkkarin katselun merkeissä mutta tyytyy todellakin siihen mitä saa !!

Konsultoin tänään Jatsia viimeksi hoitanutta eläinlääkäriä (Mevet/Lotta Axelsson) ja vielä ensi viikko ollaan suunnitelmien mukaisesti lepotilassa ja sitten aloitetaan liikutus pikkuhiljaa, välttäen kuitenkin vielä 2 viikkoa -ampuvia lähtöjä-

Mikäli kaikki menee hyvin, 18.8 Jatsi pääsee sitten IRTI oikeasti ja samana päivänä uusi soittoaika hoitavalle lääkärille, tämä on nyt mitoitettu ihan lomien mukaisesti, ettei taas jäädä omillemme kun koko suomi lomailee..

Nyt vaan kaikki peukut & tassut ristiin, että Jatsi tästä kuntoutuisi !!!!

Olen kyllä huipputyytyväinen kaikkeen saamaamme apuun, alkaen Ylivieskasta - päätyen Mevetiin, Christaa ja Mikua välissä unohtamatta !! Vaikkei lopputulos olisikaan ihan toiveideni mukainen, ainakin tässä ollaan yritetty kaikkemme ja ilman ystävien apua tästä ei olisi tullut yhtään mitään, ei oltaisi edes hoidossa paikassa missä yritetään, eikä vaan lähetetä kotiin -hyvää jatkoa Jatsille- tyyliin, eli kiitos myös Janitalle suositteluista Mevetin/Lotan suhteen!

Jatsi lähettää hännäheilutukset kaikille mukana eläneille, jokaisen teidän tsempitykset olen Jatsille kertonut ja kaikista terveisistä se on aina yhtä ilahtunut. Vaikka Jatsilta on (toivottavasti vain toistaiseksi) viety liikunta, sen iloista luonnetta ei tämäkään episodi ole nurjertanut.