En viitsi käyttää lomaa ja/tai ajanpuutetta tekosyynä päivitysten hitauteen, yksinkertaisesti tää on ollut vaan niin raskasta, etten ole pystynyt mitään kirjoittelemaan..

Jatsin kuvat on tässä välissä katsottu Helsingissä (Kiitos Christa, vielä kerran avusta tämän suhteen), mahdollisesti jopa leikkausta voitaisiin harkita. Olen jättänyt tämän tiimoilta yhteydenottopyynnön Aistiin, jos siellä tsekattaisiin kuvat vielä kertaalleen..
..Aistissa lomaillaan kuitenkin nyt, eli tämä etenee aikaisintaan elokuun alussa!

Maanantaina oltiin kerran vielä lääkärissä niin kuvien kuin Jatsinkin kanssa, päädyttiin pitkävaikutteiseen Kortisonipiikkiin + 5 viikkoa lepoa, tavoitteena saada neljällä jalalla seisova koira nyt aluksi, jatkoa ihmetellään sitten jos ensimmäinen tavoite toteutuu!!

Jatsille rakennettiin -yksiö- meidän keittiöön, siellä se nyt asuu -ihan yksin-. Jatsilta on kaikki liikkeet kielletty, eli en pysty edes aktivoimaan sitä millään lailla, halaamista ei onneksi kielletty eli vierihoitoa Japsu saa kyllä..

Lääkärireissuun yhdistettiin myös lomamatka, eli turisteltiin hesassa muutama päivä ja tietenkin vierailtiin korkeasaaressa. Sieltä löytyikin sitten ToTon kaksoisolento, pieni paviaani joka oli kaikilta ilmeiltään ja eleiltään kuin Toope, ihan samalla tavoin huojui, heilui ja kaatuili !!

Eilen oli ToTon tokotreenit, ekana treenattiin ruutua joka meni hienosti joskin aina oli takaa ulkona mutta parempi kuin että ennakoisi stoppia. Seuraavaksi luoksetulo, jossa himmaamisen sijaan varasti lädössä, JEE. Treenit on tuottaneet tulosta!!

Sitten viimeisen -ongelman- kimppuun eli kaukohin, nyt meni hienosti sivulta maahan joka kerta ja kaikilla käskyillä (epätoivoissani olen tässä kokeillut käskysanojenkin vaihtoa), viimeiset kaukot tehtiin liikkeenä ja ne oli HIENOT !!

Ehdittiin tehdä vielä ohjattua noutoakin, otin molemmat suunnat ja Toope teki hienot linjat kapulalle, merkkiä tehdään vielä 5 m etäisyydeltä koska olen päättänyt vaihtaa kiertosuunnan ja tätä ei osaa tämän kauempaa vielä. Otettiin ohjatun jälkeen vähän pitotreenia kapulan kanssa, tämäkin näyttää etenevän suunnitelmien mukaan.

Lopuksi p.istuminen jossa olen nyt luopunut piilossa olevasta lelusta koska se ei Toopelle ole se juttu, toimii paljon paremmin ruokapalkalla (kotona) ja oikeissa treeneissä teen näyttöjä, näillä pysyy tosi hyvällä ilmeellä istumassa!

1544373.jpg
Meidän pikku Paviaani (kuva Saari Sirpa)