Vihdoinkin mulle taisi valjeta miten toimia ToTon kanssa, toki voipi olla että palaudun maanpinnalle taas heti huomenissa mutta nukutaan nyt ainakin yksi yö onnellisina..

Perjantaina treenattiin tokoa -totta kai- ja sain pentuliinon luoksetulon sössittyä ihan kunnolla, vaihdoin käsimerkin suulliseen ja kaiken treenauksen seurauksena ei tullut enää luokse !! Iltatreeneissä sain liikkeen jollain tavoin kasaan mutta kyllä tuon kanssa on vähintään joka toinen päivä ihmeissään !!

Viikonloppu vierähti Jokioisilla kouluttelemassa, oli tosi kiva viikonloppu ja paljon mukavia koiria + vihkoja, niin siellä Jokioisilla kaikilla on omat vihot ja aina hukassa..

Tänään sitten kotiuduttuani treenasin kahdesti lyhyet treenit ja ei olisi voinut paremmin mennä, pentuliino oli SUPER !! Luoksetulo makeaakin makeampi ja muutkin liikkeet lähes täydellisyyttä hipovat! Ei voi kuin todeta että pentuliino on pentuliinojen pentuliino, eli maailman paras PENTU !!

Sitten onnittelu-osioon;

Ellulle ja Ompulle kolmas ykkönen ja FIN TVA, hurjasti onnea !! Olette upeita !!
Leena ja Dina eka evl-ykkönen, huippu-pistein! Olen puolestanne niin iloinen !!
Timo ja Turo, onnittelut hienosta avo-korkkauksesta & luokkavoitosta -tiukkaakin tiukemmalla tuomarilla- (valitettavasti kisa oli epävirallinen, vaikka niin mielelläni olisin allekirjoittanut virallisenkin tuloksen)