Tänään treeneissä teemana otsikon mukaisesti perspallot ja pitämiset. ToTolla on aivan loistava merkki, kun merkki tehdään ruudun yhteydessä ja/tai erillisenä mutta  ohjatussa noudossa ei suorista itseään merkillä riittävästi joten tätä vahvistetiin tänään. Palkkailin pääsääntöisesti merkiltä mutta muutaman kerran päästin noutoonkin jos merkki oli -super-. Perspallot toimivat tässä hyvin!

Kapulan pitämistä vahvistelin erillisenä leikkinä ja tässä oli pakko palkata namilla koska pa ei hyvä lelu palkalla. Pitotreenit onnistuivat myös loistavasti!

Mutta sitten oli tarkoituksena vahvistaa vielä nopeaa maahanmenoa sivulta ja tämä ei edistynyt yhtään eikä mitenkään..
..kokeilin vähän sitä sun tätä, tuloksetta!!

Hetken mietinnän jälkeen päädyin vahvistamaan naksun kanssa tätä sisällä. Aloitettiin ihan alusta siten että istuin naksun ja namien kanssa lattialla ja palkkasin sekä käskytetyt että tarjotut maahanmenot, ainut kriteeri oli kunnon tömähdys, eli oikeesti piti tippua maahan ei vaan -laskeutua- !! Tätä pitää nyt tehdä päivittäin ja jossain kohtaa siirtää maahanmeno sivulta tapahtuvaksi.

Tämä pikkuasioiden vahvistaminen on oikeastaan koko TOKON -suola-, tässä mitataan ohjaajan taitoja oikein toden todella (+ kärsivällisyyttä) ja lisäksi tämä on äärettömän hauskaa!!!

Iltatreeneissä tehtiin -kaikki onnistuu- osio !! Ekana hyppynouto x 2, perään tunnari. Molemmat liikkeet aivan superit (ainoat liikkeet joita ei oikein saa paloiteltua). Kaukoja tehtiin ilman sivulta maahanmenoa, yksi nousu 30 metristä + palkka !!

Ruutua läheltä alustalla stopaten joko seisomaan tai maahan, stopit loistavat. Idarin asennoista seisominen ja istuminen suorapalkalla ja lopuksi suora luoksetulo, joka tosi vauhdikas !! Loput taskussa olevat namit hyödynnettiin kisapalkaus-treenissä.

Viimeisenä p.istuminen 3 minsaa iltaruokaa edeltävästi !!