Tänään suunnistettiin taas Tuorlaan tokoilemaan Tsau:n joukkueiden kanssa, varsinaisista joukkuetokoista ei tietoakaan, paikalla 3 ylempien luokkien joukkuekoiraa, eli ToTo edusti meidän joukkuetta ihan itsekseen..

Ennen treenejä käytiin uimassa ja paluumatkalla Toope sitten ampui lehmä-aitaukseen (ja sähköt aidassa päällä) ja nanosekunnissa myös takaisin, eli sai 2 tälliä, voi tsiisus sitä..

Jatsi oli myös mukana treeneissä ja sai ottaa temppua -läpi-, alustan painamista, kaukoja ja yhden merkin. Uintia, lenkkiä, treeniä, ihan kuin normaalia elämää !!

Ekana aloitettiin ryhmäliikkeillä, jossa ToTo otti vain istumisen, tämä hyvä! Yksilöliikkeissä tehtiin idaria, jossa seisominen liikkeenomaisesti, istuminen asennosta palkaten ja maahanmeno pysymisestä palkaten, idari hieno! Luoksetulo otettiin kentän poikki vauhtiluoksetulona leluun + muutama luoksetulon loppuosa leluun, nämä hyvät.

Ruudussa tehtiin merkkiä monta toistoa, lopuksi lelulle ruutuun. Toinen ruutu kokonaisena liikkeenä, hieno!! Lopuksi kaukoja liikkeenomaisesti, meni hyvin.