Tänään treenattiin -vain- keppien sisäänmenoja, tehtiin avokulmaa jossa ToTo on melkoisen pätevä, oikein tarkkana hakee aloituksen ja suoristaa itsensä vielä hienosti ennen pujottelua. Sitten tehtiin sitä toista keppikulmaa, mikä lienee sen nimi, mutta hienosti meni myös se.

Tällä hetkellä meidän agility sujuu paremmin kuin toko ja tämä on HUOLESTUTTAVAA !!

Iltatreeneissä sitten tokoa kahden koiran voimalla, eli Jatsikin pääsi vähän puuhastelemaan. Jatsi sai tehdä peruuttamista & kaukoja sekä alustan painamista, Jatsi oli superonnellinen pikkutreeneistään !!

ToTo teki evl:n toisen osion, ensin ohjattu jossa kaikki merkit tänään käsittämättömän hienot mutta oikea puoli noudossa takkuilee..
..hakee vasemman ohjaan mä miten tahansa, arggh !! Nyt pitää vahvistaa oikeata puolta ihan erillisenä. Kauhean huolestunut en ole, koska ilme millä tekee nyt ohjattua, on just se mitä haetaan ja hyvällä ilmeellä tekevän koiran saa yleensä tekemään mitä tahansa, eli tässäkin vaan vahvistusta!

Hyppynouto oli käsittämättömän hieno, tein aika vinon heiton ja Toope melkein kaatui hypyn jälkeen kun agilityoppisesti kääntyi suoraan oikeaan suuntaan hypyn jälkeen, hienosti vältti totaalikaatumisen ja nappasi kapulan samalla korjaten jo tulosuunnan esteen suuntaiseksi, VAU !!

Tunnari myös hieno, vauhtia alkaa olla mennen tullen aikas paljon. Kaukot kisamaisesti, eikä olisi voinut paremmin mennä. Ehkä sittenkin toko sujuu agia paremmin..