Tänään -taas- agilitya !! Työn alle takaaleikkaukset. Takaaleikkaukset ei ole tähän asti sujuneet ToTon kanssa mitenkään, syystä ettei ole irronnut ja kun ei irtoa, on takaaleikkausten treenaus aikas mahdotonta.

Mutta nythän tuo irtoaa, ja osaa myös takaaleikkaukset, JEE !! Tehtiin ensin hyppy - hyppy - (TL) hyppy - kepit, leikkauslinja kepeille jo estettä edeltävästi. Toiseen suuntaan treenattuna A - kepit - hyppy - (TL) - hyppy - hyppy ja tuo irtosi kuin Jatsi konsanaan, vähän siistiä kun pieni mustavalkoinen viilettää tuhatta ja sataa edellä vilkaisemattakaan taakseen ja silti ohjautuen aivan kuten ohjataan.

Tänään meidän treeni näytti ihan -oikealta- agilitylta !! Mutta täydellisessäkin treenissä on aina mustat pilvet, "radalla" tekisi niin mielellään juoksukontaktin, tekee sen kyllä ihan oppikirjan mukaisesti mutta kun mä haluan saada sen kiinni siellä, irtoava mustavalkoinen + hidas ohjaaja ja juoksukontaktit ei ole se mitä tässä haetaan..

Kepeillä ei myöskään osaa vielä koota itseään täydestä vauhdista, hakee aina ekan välin mutta koska vauhti on niin hurja, ei osu enää toiseen väliin. Millään en halua ottaa vauhtia edeltävästi kepeillä pois, eli pitää vaan treenata tätä täydellä vauhdilla ja antaa sen itse opetella hallitsemaan kroppaansa vauhdissa.

ToTon hypyt on kyllä ihan uskomattoman korkeita (ei tipu rimat ei ), sen ei tarvitse edes tähdätä rimojen kohdalle, koska ylittää kevyesti koko esteen siiveikkeineen, ehkä hyvä asia tässä kohtaa että keskittyy ylittämiseen ylikorkeilla hypyillään, eiköhän nuo hypyt laakene tässä matkan edetessä..

Iltatreeneissä tokoteltiin & temppuiltiin. Ekana tunnari ja kaukot, jotka täydelliset!! Sitten metallin pitämistä, alustalle syöksyä ja rengasta temppuna.

Kokeilin vahvistaa myös nopeampaa maasta sivulle tuloa, tuloksetta..

Iltaruokaa edeltävästi p.istuminen (ohjaaja poistui vinosti) ja iltaluuta edeltävästi p.makuu & lopun perusasento, joka ei edes siankorvalla ollut sitä mitä haluan, tätä pitää -treenata-