Kahtena iltana ollaan treenattu koulutusten jälkeen, eli nippanappa valoisaan aikaan :)

Treenit on menneet niin hienosti, ettei tottakaan. Jatsilla on valtava motivaatio tehdä (yllätys, yllätys 10 viikon tauon jälkeen) ja miten onnellinen se on, saadessaan tehdä !!! Teknisesti liikkeet on täysin kunnossa, eli mikään tokojuttu ei ole hajonnut tauon aikana, hyvä hyvä!

Mutta se -ilme-, tuntuu kuin koko koira hymyilisi! Olen joutunut käymään ison keskustelun itseni kanssa, treenaanko riskillä (jos ei jalka kestäkkään) vai luovutanko varmuudeksi, tuon ilmeen nähtyään, ei tarvitse enää keskustella itsensä tai kenenkään muunkaan kanssa.

Jos tokon treenaaminen on Jatsille noin tärkeää, se saa treenata! Jos päästään kisoihin asti, se on vain plussaa, tärkeintä olisi nyt Jatsin saada viettää täysipainoista elämää ja elämäähän ei ole ilman tokoa, on Jatsin motto :)

ToTo on ollut äärettömän hämmästynyt muuttuneesta tilanteesta, Toope joutuu odottamaan omaa vuoroaan, eikä saa kaikkea huomiota ja palkkaa vain itselleen, ja treeniaika on puolittunut! Jos valoisaa aikaa on jäljellä 14 minuuttia, se on 7 minuuttia per/koira ja piste.

ToTon treenit on sujuneet myös hienosti, ollaan tehty pelkästään perustreeniä. Vahvistettu vähän kaikkea ja oikein hyvällä menestyksellä :) Perustreeni-kausi on se kaikkein paras, pääsee vahvistamaan kaikkea ilman paineita, eikä valmista tarvitse tulla heti..

Lisäksi ollaan otettu ohjelmistoon hetken tauolla ollut -arvaa mitä tahdon- aktivointi. ToTo on tässä ihan pro, alle 30 sek. se ehtii tarjoamaan kaiken mahdollisen mutta nyt Jatsikin osaa jo tämän, VAU! Tämä on kyllä mun lempitreenejä, samalla treenillä saa vahvistettua koiran itsenäisyyttä/yritteliäisyyttä ja vaikkapa nopeita maahanmenoja, tai mitä nyt ikinä haluaakin vahvistaa..