..ja kesä tuli takaisin!

Aivan käsittämättömän lämmin päivä tänään, oli mukavaa koulutella aivan kesäisissä olosuhteissa ja vielä niin kivoja koiria !! Kiitokset kaikille TEHO-viikonloppuun osallistuneille, teidän kanssa oli KIVAA!!

Omille koiruuksille -vain- iltatreenit. Jatsille ensin p.istuminen + palkalle piiloon, perään p.makuu + palkalle piiloon, Toope toimi häiriökoirana tehden aina itsenäisesti väärää p.olon asentoa suurinpiirtein Japsulan edessä, hassu pentu..

Kaukot Jatsi sai tehdä peruuttamalla leikkien. Ohjattu nouto, jossa eka merkistä palkka ja toistolla liikkeenä, oli hieno! Sitten hyppynouto metskulla (este normaalissa korkeudessa) x 2, meni hienosti :) :)

Toope aloitti oman osuutensa ottamalla muutaman ruudun läheltä. Ohjatussa pitkä viive alussa ja ohjaaja katseli lintuja (rauhoittaa Toopea), lintujen laskemisten jälkeen upea ohjattu. Hyppynoudon Toope teki ekalla vähän huolimattomasti, joten tätä tehtiin muutama toisto.

Luoksetulossa oli tarkoitus palkata suoraan vauhdista mutta ei ollut vauhtia tarpeeksi, joten toistolla sitten pingoin talon taakse leluineni :) Kolmas kerta toden sanoon ja nyt ampui täysillä, tästä kunnon palkka ansaitusti!