Illalla treenattiin tokoa, pelkkää perustreeniä edelleen.

Jatsi aloitti treenit leikkimällä kaukoja, peruutus pihan poikki (n. 15 m) jonka jälkeen liikkeenomaisesti loppuperusasentoon asti, vaikeutena tässä että annoin joka toisen käskyn suullisesti ja joka toisen käsimerkillä.

Luoksetulossa aloitettiin loppuosan treenauksella, hyvät sivulletulot. Sitten puskan kierrolla stopit + palkka ja lopuksi puskan kierrolla kokonaisena liikkeenä, vimppana suora luoksetulo.

Ruutu tehtiin kisamaisesti, sekoilin vähän käskyissä (annoin Toopen käskyt) mutta se ei Japsulaa haitannut tippaakaan, loistava ruutu! Lopuksi vielä metskun kanssa hiipimistä :)

ToTo aloitti omat treeninsä luoksetulolla ja ruudulla, molemmat kisamaisesti ja meni HIENOSTI ! Kaukot tehtiin selkä yleisöön (Jukka ja Jatsi häiriköi) ja meni hienosti, kerran meinasi valahtaa seisomasta istumaan mutta tosi pienellä käsiavulla sain korjattua, toistolla virheettömät kaukot!

Lopuksi metskun kanssa vauhtia & pitämistä, vauhti hieno joka toistolla mutta eka pitäminen meni irroituksen odotukseksi, pienellä muistutuksella tukeva ote lopuissa noudoissa!

Treenien päätteeksi seistiin vuorotellen saavissa. Illalla satuin katsomaan ulos ikkunasta ja näin kun Toope seisoi saavissa myös ihan itsekseen :)