Iltatreeneissä tokoteltiin. Aloitettiin luoksetulolla jonka ketjutin takaperin, Jatsilla vauhti hidastuu kun tehdään stoppeja, joten nyt ei enää ennen PM-kisoja oteta luoksetulossa stoppeja vaan stopit erillisenä puskan kierroilla.

ToTolla ei vauhti hidastu, joten sen kanssa voi ihan normisti ottaa stoppeja järkevissä määrin :)

Merkkiä tehtiin erillisenä, tyyli on pojilla eri mutta lopputulos yhtä hieno :) Loistavien merkkien jälkeen molemmille vauhtitunnari, Jatsi sai tällä kertaa tehdä tunnarin -hiipimällä- ja vauhti oli valtaisa :) ToTolle hetsaus katseella, tämä ei nostanut vauhtia niin paljon mitä olisin toivonut :(

Sitten saavisteltiin :) Jatsi pääsi saavistelemaan vähemmän koska oli jo päivällä tikastellut, alkoi sitten tarjoamaan kaatuneen ruutumerkin päällä saavistelua kun Toope sai ottaa saavia enemmän, hassu hupsu..

ToTo osaa jo avuitta mennä kokonaan saavin päälle ja tänään lisättiin molempiin suuntiin pyörimistä, vasemmalle oli aluksi hankala pyöriä mutta tosi nopsaan löytyi tasapaino!

Lopuksi ruutu, Jatsi teki vain läpijuoksuja ja hyvin juoksi :) ToTon kanssa vahvistettiin -seis- käskyä, muutaman toiston jälkeen saatiin tosi makeet seisomiset, Toopen kanssa on pakko saada terävät stopit koska muuten jänisloikkaa itsensä tosi helposti ruudusta ulos.
Nyt en vahvistanut stoppeja perspalloilla vaan äänellä, annoin tosi hiljaiset seis-käskyt ja laitoin tällä tavoin Toopen kuuntelemaan, hyvin kuunteli :)