Tänään esineruutua. Ensin 8 esinettä jotka Jatsi ja ToTo saivat hakea vuorotellen, esineet nousivat salamannopeasti.

Toisella kierroksella 4 esinettä, joista ensimmäiset nousivat nopsaan mutta kolmas ja neljäs esine tuottivat vähän töitä. ToTo joutui työskentelemään oman esineensä kanssa tosi pitkään, mutta teki koko ajan nenällä töitä ja vihdoin esine löytyi. Jatsikin joutui työskentelemään tämän viimeisen esineen parisssa jonkin aikaa.

Lenkillä vahvistettiin -ohi- käskyä, joka on ToTon kierrä-käsky. Ollaan tehty tätä nyt muutama päivä ennemmän tai vähemmän ja nyt alkaa näyttää hyvältä, ehkä tuo oppii vielä puita kiertämään. Ja puun kiertohan on siis aivan olleellisen tärkeä taito :)

Iltatreeneissä sitten naksuteltiin :) Taas tehtiin vuorotellen, ensiksi tarjoamista eli mielessäni päätin mitä pitää tehdä ja kun tätä osasi tarjota, naks + palkka. ToTo on normaalisti tässä tosi pro, mutta jostain syystä ei älynnyt tarjota "kontaktia" vaikka oltiin säkkituolin vieressä, päädyin sitten jelppimään sanallisesti tällä kierroksella. Jatsin  tehtävä oli istua ja Japsulaa avitin vähän kädellä ekalla kierroksella.

Toisessa sessiossa ToTo teki kaukojen seisomista ja vilkuttamista. Jatsi maahanmenoa ja päätä maahan, Jatsi on aika suloinen tarjoillessaan asioita, koira joka ei ensimmäiseen kuuteen vuoteen tarjonnut koskaan mitään, kun ei sille sitä oltu opetettu ;)

Sitten naksu pois ja treenattiin tunnarikapulan pitämistä, tämä meni naksuttelun jälkeen molemmilta oikein hienosti koska tarjoaminen jatkui -ilmaiseksi-
Vimppana parikaukoja, meni tosi hienosti mutta tuli tehtyä hyvä havainto, ToTo ei osaa m-i ilman käsimerkkiä, pitää treenata..