Mä olen saanut muodostetuksi aika selkeän vision siitä, miltä ToTon agility tulee -isona- näyttämään :) Visioon sisältyy yksi aika hieno ohjauskuvio, josta voisi tulla vaikka Toopen ns. tavaramerkki, jäljelle jää enää tämän opettaminen!

Tänään ei päästy vielä kokeilemaan kuviota, ohjaajan agility-ymmärrys ei taas riittänyt, mulla menee päivä jos toinenkin ennen kuin hahmotan sen opetuksen, mutta treenit jatkuu !!

Kepeille iskin nyt verkon estämään taaksepäinmenon, tämä auttoi eli avokki saadaan tällä kuntoon!!

Tokossa tein ToTolle häiriöharkkaa ruudun kanssa, eli 2 lelua (vinkuva tennari ja reikäpallo) parisen metriä ennen ruutua, ruutuun piti siis kirjaimellisesti juosta lelujen yli. Tämä meni hienosti, ekalla kerralla vähän vilkaisi tennaria mutta sitten ei viitsinyt edes katsoa leluihin, hyvä Toope!

Lisäksi Toope teki kaukoja liikkeenä, seisoi rasiassa ja piti kapulaa.

Jatsi treenasi tänään liike + tauko + liike + tauko tyyliin. Ekana ruutu, joka oli 10 :) Kaukoissa huono virittely ja kaukot sen näköiset :( Tunnari onnistui oikein hienosti :)

Lisäksi harkattiin perusasentoon tuloa kapulan kanssa ja ilman sekä saavisteltiin. Jatsi osaa nyt seisoa saavin PÄÄLLÄ, istua saavin PÄÄLLÄ, tehdä pupun saavin PÄÄLLÄ ja seurata (!!!) etujalat saavissa, takajat maassa, hitsiläinen saakohan sinne PM:n ottaa saavin mukaan :)