Tänään päästiin pitkästä aikaa tokoryhmämme treeneihin ja Jatsikin pääsi mukaan fiilistelemään. Leikittiin ennen treenien alkua vähän kehässä & suora luoksetulo & merkki, Puupilla oli -kivaa-

ToTo antoi oman p.olo vuoronsa Jatsille, tehtiin istuminen ja evl-makuu, Puupi oli oikein pätevä :)

Sitten yksilöliikkeisiin, jossa ToTo aloitti idarilla. Treenin tarkoitus (olla kuuntelematta liikkuria) onnistui hienosti mutta asennoissa pysyminen tänään heikohkoa, kääntyilyä & haistelua, johon puutuin mutta tämä(kin) pitää nyt treenata kuntoon..

Toisessa sessiossa ToTo teki ohjattua, joka yhtä merkkiä lukuunottamatta oikein hieno !! Sitten näytettiin meidän ryhmän -blondille- luoksetulon stoppitreeniä ja perään tehtiin vauhtiluoksari suoraan leluun!

Väliajalla leikittiin vähän kaukoja häiriössä, häiriöt ok mutta maassa oli jotakin joka taas kerran esti Toopea lakoamasta maahan, täydellinen kooma päällä, argh..
..paikkaa vaihtamalla saatiin treenattua :(

Jatsi pääsi sitten vielä treenien lopuksi terapioimaan mua :) Tehtiin häiriössä (siinä pahassa Toopen koomauttavassa kohdassa) kaukoja, kaiken lisäksi extrahäiriönä 3-4 koiraa hermostuivat niiden edessä pomppivasta mustavalkoisesta ja mikä on Jatsin reaktio, tehdään, tehdään, enemmän tehdään, on se niin MURU!

Treenit huipentuivat Murun ruutuun, ekalla pallo ruudun takana, toistolla koko liike (vein pallon ruudun taa, murun siellä maatessa) ja lopuksi läpijuoksu! Hyvä Puupi :)