Tänään oli oikea aktiivipäivä, aamu aloitettiin tempuilla (tassu ja toinen), ToTo osaa nyt tarjota vuorotellen oikeaa ja vasenta, Jatsi osaa molemmille tassuille omat käskysanat. Jatkettiin tarjoamisilla, Jatsille Jukka keksi agin kontaktin säkkituolilla ja ToTolle vilkutuksen, molemmilla kesti yllättävän kauan ennen kuin tarjosivat oikeaa, kovasti molemmat heiluttivat tassua ja toista ihan tosissaan :) 

Kaukoja tehtiin virallisemmin, Jatsi sai tehdä sarjaa jossa peruutti kaikki asennonvaihdot hienosti!! ToTon kanssa vahvisteltiin S-M hissinä !!

Itse treenit ohitettiin tyystin, ellei oteta huomioon ohjattua noutoa, jossa molemmat saivat hakea vähän huonosti näkyvän oikean puolen.

Treenien sijaan frisbeiltiin, Jatsi on aikoinaan ollut tässä ihan pro. Nyt en uskalla heitellä Japsulle mitään hurjia heittoja, mutta hauskaa sillä on näissä pikkupuuhasteluissakin :) Jatsilla on aina ollut tosi paljon itsesuojeluvaistoa, mikä ToTolta puuttuu jokseenkin kokonaan, Toopen frisbeilyt näyttivät tänäänkin aikas pelottavilta..

Nyt koiruudet saavatkin taas totaalivapaata viikonlopun ajan, eikä seuraavina viikkoinakaan ehditä treenailemaan mitään liikoja, ehkä vähän -saavia-

Käännettiin sitten SAAVI ympäri, josko näyttäisi enemmän SAAVILTA :) Tokihan sitä voidaan myös kutsua pesuvadiksi mutta tosi hankalaa olisi kirjoittaa pesuvadeiltiin, saavistelut on paaalljjooon helpommin taipuva sana :)

2008177.jpg