Viikonlopun tauon jälkeen jatkettiin -jumppatemppua-

Jatsi on supersöpö nostaessaan etutassua (kumpaa tahansa) niin tosissaan :) ToTon kanssa meinasi mennä järki ekoissa harkoissa, vähän oli ylimääräistä virtaa latautunut viikonloppuna ja -toinen- ei onnistunut mitenkään, sen sijaan ToTo osasi tassun, vilkutuksen, taputuksen ja häpeämisen yhtäaikaisesti :)

Pienen mietinnän jälkeen päädyin helpottamaan -toista- tekemällä sen aluksi istuen, ajatuksena vaan myydä käskysana ja hyvin osti :)

"virallisessa" treeniosuudessa Jatsi harkkasi luoksetulon lähtövauhtia ja stoppeja. Lähtövauhdin sain hienoksi mutta stoppeja ei ehkä olisi kannattanut ottaa samassa treenissä, oppia ikä kaikki. Samaan yhteyteen tehtiin vähän ruudulle juoksuja, hyvin juoksi :)

ToTolla ei ollut "virallista" toko-osuutta vaan Toope sai harkata kehonhallintaa, tehtiin puskan kiertoa vasempaan, meni hyvin ja oli kivaa!

Iltatreeneissä jatkettiin temppuja ja tokoa, ensin tassuja ja toista. Kaukoja tehtiin virallisemmin ja loppuhuipennukseksi Toope harkkasi vasemmalle käännöstä & seuraamista. ToTolle päivä oli raskas, niin paljon ajateltavaa..