Päivän toko-sessiossa ToTo teki tunnarin, kaukot, suoran luoksetulon leluun ja idaria, jossa asennot suorapalkalla ja pysymiset edessä olevaan leluun jumittaen, lisähäiriönä juoksin (!!) neliön ympäri.

Ohjaajan (!!) vartalon hallintaa harkattiin agissa, on se herkkä laji! Toope teki lyhyttä rataa A- putki - hyppy - (välistä veto) - hyppy (takaakierto) - hyppy - kepit - hyppy.

Kaikki A:t makeaakin makeammat, ohjaajan sijoittumisella ja/tai ehtimisellä ei merkitystä. Putkeenkin oikein sujuvasti vaikka oli vähän pimeä suu :) Putkelta hypylle ihan hienosti kun osasin ohjata oikealta puolelta, välillä jäin taas seisoskelemaan ja sitten pikkukoira olikin ihan väärällä puolella mitä olin suunnitellut..

Mutta sitten siihen varsinaiseen vartalon hallintaan, välistäveto sujuu hienosti mutta sen jälkeiselle hypylle ei voi ottaa askeltakaan, pelkkä vartalo-ohjaus siis tähän, mutta ei siinä kaikki, heti kun lähtee hyppäämään pitää ohjaajankin liikkua, muuten ei onnistu takaakierto.

Loppuviimeksi saatiin tämäkin harkka hienosti tehtyä ja kaikkein hienointa tässä oli se, että mä keksin ihan itse missä kohdin pitää askeleita ottaa ja missä kohdin ei :)

Kepit Toope teki ihan itse, josta kääntö vimppa hypylle oli helppoo kuin heinänteko. Toopen isosta rakkaudesta keppejä kohtaan on paljon hyötyä, ei jätä keppejä kesken vapaaehtoisesti vaikka tietää lukuisten toistojen jälkeen seuraavan esteen ja suunnan, eli tässä tapauksessa taaksepäin :)

Tämän päivän (kuten myös viime perjantain) perusteella voidaan todeta että Toopen meno alkaa näyttämään jo ihan oikealta agilitylta..

Iltatreenit korvattiin jumpalla, tällä kertaa vuorossa koirat, ei ohjaaja :)

Tikasteltiin, saaveiltiin, palloiltiin ja ToTon kanssa harkattiin vastakkaista, joka ei nyt edisty ihan hurjasti. Tähän pitäisi keksiä -se- tai sitten saa olla, väkisin en ala vääntämään Toopelle mitään! Lisäksi kokeilin opettaa Toopen potkimaan jumppapalloa takajaloilla, Toopen ikioma ratkaisu tähän oli tehdä hieno kontakti, takajalat pallolla, etujalat maassa..

..vaikken itse olisi agilitysuuntautunut, voi olla että mun koira on :)