Viikonloppuna koirilla taas totaalivapaata kun ohjaaja talkoili Tsau:n tokokisoissa.

Tänään taas päästiin treenaamaan, Jatsi teki valtavan hienosti kaiken !!!

Ekana tehtiin kaukoja liikkeenomaisesti mutta aika läheltä ja nopeilla vaihdoilla, virityksenä -takaa- joka toimi älyttömän hienosti, pitää vähän miettiä voiko sitä käyttää kehässä..

Idarin asennot tehtiin suorapalkalla ja tästä riemastuneena Jatsin seuraaminen oli vähän hulvatonta, pomppi noin nenän korkeudelle, kiva että on kivaa :)

Seuraavaksi puskan kierrolla luoksetulon stopit ja liikkeenomaisesti muutama luoksetulo suorana, vimppa luoksetulo palkattiin ruudulla :) Palkkaruudun jälkeen yksi ruutu kisamaisesti, tämä hieno !!

Tässä välissä pääsi ToTo treenaamaan, pieni oli kuumunut odotellessa sellaiseen tunnelmaan ettei aluksi päästy tekemään yhtään eikä mitään, Jukka tuli vielä samassa rytäkässä kotiin joka kuumensi pientä entistä enemmän. Hetken neuvottelujen jälkeen päästiin työstämään idaria, jossa seisomisesta ja maahanmenosta palkka seuraamaan tulosta ja istumisesta suorapalkka asennosta.

Ruutua otettiin leikkien läheltä, stopeista palkaten. Ohjattu nouto vinosti, tämä ongelmitta!

Sitten pääsi Jatsikin tekemään vinoa ohjattua, meni hienosti x 2 :) Perään tunnari hiipimällä ja se oli hieno, osui heti omalle ja nappasi sen haistelun jälkeen epäröimättä ja mikä palautus !!!

ToTolla tuli tunnarissa uskonpuute, oma löytyi nopeasti, otti ja tiputti, jatkoi haistelua ja hetken kuluttua otti oman joka palautui ongelmitta. Toopen kanssa pitäisi muistaa tunnaria treenata vähän säännöllisemmin :)

Iltatreeneissä temppuiltiin, ToTo palloili, uutena istuu nyt pallon päällä moikaten :) Myös rasiassa istuskeltiin ja jumpattiin etupäätä tassu-toinen tempulla :)

Jatsin ilta sujui vähän vakammissa merkeissä, leikittiin kaukoja sekä tehtiin p.istuminen 2 1/2 minsaa. Toki pallossakin pöyrähdettiin ja tassuja heiluteltiin :)