Nyt kun arvokisat lähestyy, on aika aloittaa henkinen valmistautuminen kisoihin. Uimahalli on tähän tarkoitukseen loistava paikka. Kaikki ne ihmiset, hälinä, kuulutukset luovat tunnelmaa aidontuntuisesti. Voipi olla että näytin vähän hassulta väännellessäni olkapäitä seuraamiskuviossa mutta se ei ollut mitään siihen verrattuna että näytin tosi kamalalta. Olin tietysti unohtanut että koiruudet raateli mun reidet viikonloppuna temppuillessa ja nyt naarmut olivat muuttuneet mustelmiksi, olin ihan piessyn näköinen, tosi noloo :)

Mustelmista huolimatta psyykkaukset toteutuivat :)

Jatsi on tehnyt liike kerrallaan ja/tai pari liikettä kerrallaan, kaikki on sujunut hienosti paitsi kaukot, S-I asennonvaihtoa EI OLE, tätä on nyt etsitty kissojen ja koirien kanssa..

Temppusektorilla Japsula on pitänyt taukoa, tosin eilen tuuppasi ToTon pois tieltä ja kiipesi Jukkan selkään, vähän Jukkis ihmetteli, seisooko siellä nyt 2 koiraa :)

Tänään Jatsi sai tehdä lemppariaan eli laitonta pellolla, tämän päivän laittomat olivat 3 x frisbee ja narupallo, laittomien löydettyä niitä heiteltiin pitkään ja hartaasti.

ToTo on temppuillut ja tokoillut, temput alkavat olla jo Toopelle liian helppoja, seuraavaksi pitäisi kehitellä temppuja ohjaajasta kauempana, ne luultavasti osoittautuvat tarpeeksi haastavaksi. Tokoista Toope on selvinnyt mallikaasti, nyt ei ole oikein mitään mitä pitäisi treenata ellei sitten jaksaisi ottaa työn alle seuraamista, mä oikein välttelen sen treenaamista kun en saa siitä -helpolla- sen näköistä kuin haluaisin ja nykyiselläkin seuruulla saa aikas kivat pisteet :)

Tänään Toope sai ottaa vähän agia onnistuneista tokoista palkaksi. A oli huippu mutta sieltä kepeille -mahdoton tehtävä-, taas kerran avokki aiheutti harmaita hiuksia, arggh !! Kaiken huipuksi, sitä avokkia ei (ainakaan noin vaikeana mitä nyt teen) edes tarvita nyt (ehkei koskaan), joten sen treenaamisen voisi nyt todellakin lopettaa tai ainakin helpottaa vähän :)