Tänään treenattiin taas matolla. Jatsin treenit oli suunniteltu tyyliin, kaikki onnistuu ja on kivaa, tämä toteutui :)

Jatsi aloitti ruudulla, jossa tehtiin sekä alustalla suoraan maahan tippumista sekä ilman alustaa normaali ruutua stopaten seisomaan, lisäksi yksi loppuosa. Kertaakaan ei sekoittanut seisomista ja maahanmenoa, aika etevä koira.

Seuraamisessa tehtiin vain hidasta käyntiä, paljolla palkalla. Luoksetulot suorina + välihupina yksi puomi :)

Hyppynouto tehtiin 3 kertaa pallolla ja kerran metskulla, metskulle varasti:))))))) Ohjatussa molemmat suunnat + merkiltä palkka joka toinen kerta. Lisäksi alustoilla merkkiä ja siitä suuntia erillisenä leikkinä. Kaukoja läheltä kisamaisesti.

ToTo aloitti seuraamisella, oli aika kivantuntuista ja vasemmalle käännöksetkin aikas hyvät (niinkuin geenivirheeksi). Ohjatussa molemmat puolet + merkiltä palkka, suuntia lätkillä erikseen ja hyppynouto suoraan leluun palkaten.

Luoksetulossa treenattiin vauhtia & stoppeja, stopit ennallaan eli loistavat :)

Sitten siirryttiinkin Toopen kanssa agilityn ihmeelliseen maailmaan, tehtiin puomia aikas paljon. Tehtiin lätkällä ja ilman + juoksutettiin läpi. Ei nuo juoksukontaktitkaan hassuilta tunnu, Toope ei ainakaan tässä vaiheessa lintsaa yhtään eli juoksee ihan maata viistäen alas asti jatkaen lelulle, eikä ohjaajan sijainnilla tai liikkeellä ole merkitystä.

Toope osaa kyllä hienosti etujalat maassa kontaktin mutta tässä on liian riippuvainen ohjaajan sijainnista, välillä osaa tehdä tämän -ihan itse- ja välillä ohjaaja vetää pidemmän korren ja sen taaperrusta pitää huolestuneena jäädä tsekkaamaan :)

Pitää kokeilla joku päivä radan jatkumista puomin jälkeen, A:lla tämä tuli eilen jo kokeiltua ja näytti ihan sairaan makeelta, Toope teki sellaisen näennäisen nanosekunttia kestävän stopin ja paahtoi tästä suoraan rataa eteenpäin, jos tuollaiset kontaktit saa siirrettyä kisoihin, meillä onkin sitten yhden bravuurin sijasta kaksi bravuuria :)