Tänään treenattiin taas matolla, nämä olivat samalla Jatsin viimeiset treenit ennen PM-kisoja, valitettavasti ei mennyt niin hyvin kuin olisin halunnut :(

Jatsi oli vaisunoloinen, teknisesti teki ihan moitteettomasti mutta ei sillä ilmeellä kuin olisin halunnut, syytä vaisuuteen en keksinyt, täytyy nyt vaan toivoa että oli vain -huono päivä-

Ekalla kierroksella tehtiin treenit-treenit, nämä menivät aika kivasti (aikaa 2.20) mutta vaisusti, tässä ero normaaliin oli vielä hiuksenhieno.

Seuraavilla kierroksilla tehtiin kisamaisesti ja kisajärjestyksessä. P.makuu oli moitteeton, alkuvirittely ei tosin onnistunut mitenkään, tässä vaisuus ilmeni jo heti :(

Seuraaminen oli vanhaa tuttua, eli hyvää !! Luoksetulosta puuttuui vauhti kokonaan, toki sitten stopit täydelliset mutta se vauhti..

Kaukot vaisuuteen nähden oikein hienot, ehkä 5 cm tuli eteenpäin mutta muuten teknisesti lähes täydellistä! Ohjattu oli hyvä niin teknisesti kuin ilmeellisestikkin :)

P.istuminen hyvä vaikkakin taas alun virittelyt ihan metikköön :(

Idarissa vaisua seuraamista ja aavistus liikkurin käskyihin reagoimista, asennot hyvät. Tunnari oli upea, osui heti omalle ja nappasi sen epäröimättä, loppu pa -tosi vaisu-

Ruutu Jatsiksi vaisu, ruutu on kuitenkin Jatsin lemppari joten tässä kohtaa aloin oikeesti vähän huolestumaan, tosin en tiedä olisiko kukaan muu edes huomannut mitään..
Hyppynouto taas aivan täydellinen, jos Jatsi olisi kipeä taas, se näkyisi tässä liikkeessä ekana eli vaisuus johtunee nyt jostain ihan muusta..

ToTo vuorotteli Jatsin kanssa ja sai aloittaa omat treeninsä agilitylla :) Tehotreeniin otettiin rengas ja keinu (jotta joskus päästäisiin sinne kisoihinkin), ratana toimi simppeli ympyrä putkineen. Rengas meni todella hienosti ja uskalsin yhdistää sen jo rataankin mutta en kuitenkaan uskaltanut antaa Toopen tehdä rengasta -yksin- joten muu rata piti kauko-ohjailla, kyllä irtosi..

Keinu sen sijaan oli tänään vaikea, mulla on elävänä mielessä Jatsin lentokeinut, tämä mielikuva yhdistettynä ToToon saa munt treenaamaan keinua aikas varovaisesti josta sitten seurauksena ToTo tosiaankin varoi keinua, voi järkky!! Oli sitten pakko laittaa keinukin oikein radalle, jotta saatiin vauhti mukaan ja heti meni paremmin :)

Loput vuorot ToTo käytti tokoon, päädyin sitten ihan uteliaisuudesta tsekkaamaan miten Toopelta sujuisi PM-liikejärkkä ja PM-seuraamiskaavio, tätä ei nyt kukaan usko mutta Toope teki NIIN hienosti kaiken!! Ainut mikä jäi ottamatta oli p.istuminen ja idari -oikeesti-, eli idarissa suorapalkat asennoista.

Vimppana Toope sai ottaa puomia muutaman kerran, tässä ei vieläkään ole tehty päätöstä miten kontaktit tehdään -isona- joten tänään päädyin stoppaamaan, vähän tyhmää varmaan koska luultavasti teen juoksukontaktit ensimmäiseen vitoseen asti :)

Iltatreeneissä

Jatsi oli jälleen normaalintuntuinen, ei tosin tehty mitään ihmeellistä mutta INTO JA ILME olivat palautuneet :))))