Just ja just ehdin Toopen tokoryhmän treeneihin ja hyvä että ehdin, oli tosi hyvät treenit !! Toope puolitti oman treeni-aikansa Jatsin kanssa, ei tosin omasta tahdostaan mutta nyt ei Toopelta kysytty :)

Ekana p.istuminen, jonka Jatsi istui oikein hienosti!! Harkkaamani estraadille tulo onnistui oikein hienosti, ei taida olla tokossa mitään minkä voisi jättää treenaamatta :)

Yksilöliikkeistä Jatsi teki idarin, liikkuri käskytti joka toisen sivun ja näissä ei asentoja tehty :) Väliajalla kaukoja häiriössä, Miro laittoi parastaan mutta se ei Puupia hämmästyttänyt tai hämmentänyt !! Lopuksi vielä kohtalaisen pitkä seuraaminen, jossa ylläripalkka aika loppupuolella, hitaassa oli vähän kuplinut eli tätä pitää vielä treenailla.

ToTo teki omalla vuorollaan ensin kaukoja, jossa vaihteli asentoja oikein sujuvasti Sirpan käsimerkkien mukaan, ilman Sirpaakin vähän ennakoi kaikenlaista mutta tätähän ollaan nyt treenattu temppujen kanssa joten teki kuten opetettu :) Itse asennonvaihdot olivat taas jotain superhienoa, olin tosi tyytyväinen !!!

Toisena liikkeenä hyppynouto Tytin metskulla, tässä nähtiin hauskoja variaatioita kuten laippa suussa nouto, kun on kiire on kiire :)
Treenien päätteeksi pari merkkiä, jotka HIENOT!!

Molemmat tekivät tosi hienot treenit, Jatsi hienoa osaamistaan ja ToTo ei taaskaan jättänyt ketään kylmäksi, ToTon tokoa ei nauramatta katsele..