Tänään oli treenien teemana vauhti.

ToTo aloitti tekemällä vauhtitunnarin, oli kyllä aikas makee :) Sitten tehtiin yksi ruutuun juoksu lelulle ja perään tyhjä ruutu, jossa tooosi hiljaisella käskyllä -seis- käsky keskellä ruutua ja stoppas kuin seinään ja mistä vauhdista, hiukan olin pienestä ylpeä :)

Tehtiin vielä luoksetuloja pitkään ja hartaasti, pääpaino vauhdilla eli jokaisen stopin jälkeen luoksetulo pakona. Vauhtia oli ja vauhti pysyi, silti ihan käsittämättömän hienot stopitkin!

Jatsin treenit alkoivat vähän huonosti :( Aloitettiin luoksetulolla joka tehtiin pakona, Toope karkasi odotusvuoroltaan ja kun on Jatsia joku 100 kertaa nopeampi niin väärä koira pääsi palkalle, argghh !!!No, Toope lähti sitten arestiin ja jatkettiin Jatsin kanssa ilman häiriötekijöitä :)

Luoksetulo pakona + suorana, nosti paon jälkeen tosi hienon vauhdin!! Tunnari tehtiin vauhtiliikkeenä ja lopuksi ohjatun merkki -viiveen- kera, ampui merkille ihan tajutonta vauhtia, YES !!

Pellolla tehtiin laitonta, laittomina tänään 2 tennaria. Jatsi teki ensin ja arpoi kahden tennarin välillä sen verran, että toinen tennari meni polun sivuun. ToTo ei sitten nähnyt sivuun mennyttä tennaria joten Toopen laittomasta tuli tosi laiton, veti miljoonaa pitkin peltoa, eikä siitä ole kauaa kun tuo ei kunnolla irronnut, kyllä nyt irtoo :)

Tänään oli myös Jatsin viimeinen akupunktio, hyvältä näytti !! Iso kiitos Iris Rastaalle Jatsin hyvästä "pistelystä" :)))))