Otsikon mukaisesti tänään ,-päivä:)

Päivällä tehtiin pelkkää vauhtia, liikkeinä ohjatun merkki, luoksetulo ja tunnari. Jatsi suoriutui omista vauhtitreeneistään vauhdikkaasti ja virheettömästi. ToTon vauhti tunnarissa oli aikas vauhdikasta ja ekalla hosui väärän, joka palkattiin surutta ja toistolla yhtä vauhdikas tunnari ja oikea:)

Illalla sitten sisällä tehtiin mun rakastamaa pilkun viilausta, sitä tokon suolaa:)

Tehtiin vuorotellen, joka kieltämättä nostaa kierroksia kivasti, toisissa liikkeeissä tämä on vain plussa, toisissa hmm..

Kaukoilla aloitettiin ja Jatsi teki tahmeat asennonvaihdot, leikkimällä vaihtoi tyyliä mutta joku näissä nyt tökkii, huoh..

ToTo taasen teki elämänsä kaukot, ne oli just eikä melkein:)

Seuraavaksi otettiin seuraamisen peruutusta, Jatsi oli tässä pro. ToTon kanssa joudun tyhmästi lähtemään liikkeelle oikealla jalalla, koska vasemmalla tekee nanosekunnissa -takaa tempun-, söpöä sekin mutta mahtaako tuomarit tätä söpöyttä arvostaa miten..

Sitten illan huipentumaan, tehtiin metskun palautusta & luoksetulon loppuosaa. Jatsi teki ne innolla ja hyvin, ihan Jatsimaisesti:) ToTo sen sijaan teki ne LOISTAVASTI, Toopella on hieno tyyli kääntyä ilmassa ja lentää peruuttaen mun sivulle, ja mikä ihmeellisintä, AINA OIKEAAN KOHTAAN:))))

Treenattiin vielä jääviä, Jatsi teki hienon seisomisen (muutama suorapalkallakin) ja täydellisen istumisen, tähän oli hyvä lopettaa Puupin viilaukset. ToTon kanssa keksin miten nopeutan istumista, otin oman pysähdyksen avuksi, toimi hienosti ja jostain se on aloitettava. Seisominen ok, varmaan sellainen mitä kisoissa haetaankin mutta mietin vielä, onko se mitä mä haen;) Maahanmeno entinen, hieno!

Ennen ruokaa oli ToTon vuoro istua p.olossa, hyvin istui vaikka ulko-ovestakin kuljettiin (iso juttu Toopelle tuo ulko-ovi).