Ei huono vaihtoehto treenata lämpimässä hallissa kun ulkona on kylmää, pimeää ja märkää:(

Jatsi teki tokoa ja hyvin tekikin:)

Ollaan nyt muutama viikko vahvisteltu muutamia juttuja ja tänään kokeiluna siirsin nämä liikkeiden sisään ja -valmis-
Toki vahvistukset jatkuu mutta näyttää tosi hyvältä, kyllä tehty työ palkitsee:)

Kaiken kaikkiaan Jatsi teki tänään tokoa täydellä sydämellä ja täydellä vauhdilla, tehtiin kaikki liikkeet satunnaisessa järjestyksessä, paitsi noudot peräkkäin päättäen se sessio superhienoon tunnariin:)

Extrana Puupi sai ottaa pussin, jonkun piti näyttää pennulle miten ko. este suoritetaan:)

ToTonkin piti tokoilla mutta hetken hakattuani päätäni seinään luovuin ajatuksesta:(

Eli Toopelle iski taas aksavuoro:) Ensin tehtiin erillisenä pussia, vahvistin suoraan menoa jättämällä lelun palkaksi, muutaman toiston jälkeen tajusi ja alkoi tekemään pussia suoraan, siihen kertaakaan sotkeutumatta, ohoh..

Sitten lisättiin putken kautta pussiin meno, tämäkin meni hienosti aina silloin kun löysin pussin suun:) Ja kun tämäkin saatiin sujumaan, lisättiin vielä edeltävästi A ja pari hyppyä, josta putkeen ja pussiin. Tässä kohtaa taas alkoi tekemään "rataa" eikä mitään mielikuvaa mistään lelusta ja yritti kääntyä jo pussissa oletettua ohjaajaa kohden, toistoilla tämäkin saatiin korjattua eli hienosti alkoi ajattelemaan pussin jälkeistä elämää suoraan eteenpäin vaikka ohjaaja oli missä.

A oli myös tänään hieno, sain jäädä jälkeen, juosta ohi ja/tai ottaa sivusuunnassa etäisyyttä, jokakerralla teki upean kontaktin ja teki lujaa:)

Mäkin olin aika hieno, hyppykuviossa keksin -ihan itse- peruuttaa jotta sain koiran hyppäämään esteen just eikä melkein, siis sain Toopen lukemaan tosi hienosti -mun liikettä- ja todellakin pelkää liikettä koska en siis peruutellessa muistanut sen paremmin huitoa kuin käyttää suullisiakaan käskyjä, ehkä tämä menikin siksi niin makeesti..

Jos niistä Toopen toko-yrityksistä jotain haluaisi kirjata niin mainittakoon nyt vaikka että ruutua ei ole, ei ole..
..se ruutu ei liene tässä kuitenkaan se perimmäinen ongelma vaan joku tässä paketissa ei toimi:(

Iltatreenit

ToTo sai alkuillasta vielä tehdä vähän sisätokoa, tehtiin alustaa, kaukojen ekaa nousua ja seuraamista, meni tosi mallikkaasti. Summasummarum, mulla on koira joka toimii vain olohuoneessa. Veikkaan ettei MM-kisoja tai edes SM-kisoja koskaan tulla pitämään meidän olkkarissa, joten alkaa olla vaihtoehdot vähissä..