Kaikki ylimääräinen aika ja energia on nyt käytetty Toopen tokojen pohtimiseen. Joulukiireiden aikana ei sitä ylimääräistä aikaa tosin ole ihan hurjasti ollut, eli pohdinnat jatkunevat joulunpyhien yli..

Tänään treenattiin kuitenkin:)

ToTo sai aloittaa ja teemana tänään palkattomuus ja ideana kadonneen ruudun palautus:) Ennen treenejä vietiin Toopen kanssa palkka ruutuun ja treenit aloitettiin tasamaanoudolla, tämä loistavasti x 2. Perään kaukot liikkeenä, tosin vain puolella matkalla.

Seuraavaksi suora luoksetulo ja tästä palkaksi ruutuun ja palkalle. Tehtiin ruutua vielä alustalla ensin läheltä pariin otteeseen ja kerran liikkeenä, kaikki muut ruudut loistavat paitsi alustalla tehty liikkeenomainen, ei mene -sataa- vaan diipailee:(

Sitten siirryttiin ohjattuun, tässä haluaisin Toopen lähtevän haluttuun suuntaan tosi pienellä käsimerkillä ja ajattelin työstää nyt tämän talven aikana mieleisekseni. Aloitettiin kapulat merkin tasolla ja otettiin molemmat puolet, meni ihan älyttömän hienosti:)

Jatsi ei treenannut, mutta Toopen kiusaksi teki pari merkkiä ja luoksetulon loppuosan, tämän jälkeen Toopelle vielä liikkeenomainen ja palkaton tunnari, joka oli aikas makee:)

Päivän toisissa treeneissä

Jatsi teki edelleen merkkiä mutta sai ottaa myös kerran ruudun alustalle ja pari hyppynoutoa:)

ToTo testasi vielä kertaalleen ohjatussa minimaalista käsimerkkiä, meni hyvin:) Ja ruutua alustan kanssa mutta nyt -alusta- käskyllä, teki NIIN hienon syöksyruudun ettei tottakaan. Ehkä käytetään tätä käskyä kun treenataan alustalla..