Viime päivinä ollaan pääsääntöisesti tokoiltu sisällä, vähän pientä juoksentelua ollaan ulkona tehty mutta itse treenit on treenattu sisällä:)

ToTon treenit on temppuilun:) lisäksi painottuneet sivu-askeleiden hiomiseen, kapulan pitämiseen, alustalle menoon, kaukoihin ja luoksetulon loppuosaan, joista viimeksi mainittu on UPEA !!

Jatsi on enemmän -puuhastellut- eli enemmän temppuja ja vähemmän tokoa:) mutta toki ohjelmaan ovat mahtuneet, alusta, kapula, kaukot sekä luoksetulon loppuosa. Alustan painaminen on Jatsin bravuuri, ei sitä voi ihmisjärjellä käsittää miten muovikannelle syöksyminen voi olla NIIN hauskaa, no se on bordercollie, joten kaikki on näemmä mahdollista:)

Tänään sitten aktivoiduttiin ihan pihalle asti treenaamaan:) ToTo sai tänään olla ykköskoira, eli aloittaa treenit ja tehdä vähän enemmän.

Aluksi seuraamista, ihan suoraa ja käännöksiä, tuntui (ja tuntui kunnolla) ihan hyvältä, miltä sitten näytti, ei voi tietää..

Idariakin treenattiin pitkästä aikaa, kokeilin seisomiseen saada terävyyttä erillaisilla palkkauksilla, takapalkka voisi Toopella toimia tässäkin. Istuminen saisi olla myös sähäkämpi, mutta tähän en näissä treeneissä saanut muutosta aikaiseksi :( Maahanmeno tuttuun tapaan etupalkalla ja palkka pysymisestä, Toopen idarin makuu on aikas makee:)

Ohjatun ketjutin takaperin, kaikki osiot hienot!! Tunnaria pitkästä aikaa ja se tehtiin VAUHDILLA, huh..

Hyppynouto pariin otteeseen, en tykkää pään asennosta kun otan kapulan eli tätä leikitään illalla:) Luoksetulossa leikittiin uutta leikkiä eli vauhti haettiin alustan painamisen kautta, ToTo kun edelleenkään kykene mitenkään järjellisesti kiertämään yhtään mitään :(

Jatsi aloitti myös seuraamisella, tuntui hyvältä !! Idarissa hain terävyyttä seisomiseen, Japsun kanssa heittopalkka toimii parhaiten. Istuminen tänään tosi nopea ja napakka! Maahanmenossa kokeiltiin Topeliuksen etupalkkausta ja Puupikin osti tämän :)

Ohjattu ketjutettuna ja meni HIENOSTI !! Luoksetuloa alusta-leikkinä :)