Tänään treenattiin vauhtia ja teemaliikkeenä oli luoksetulo.

Jatsin kanssa ensin läpijuoksu suoraan frisbeelle, toinen frisbee oli jätetty lähtöpaikkaan taakse. Toistolla stoppi ja vapautus taakse frisbeelle. Ollaan nyt lähdetty kokeilemaan takapalkkaa tässä koska perinteinen pallonheitto hidastaa Jatsin luoksetuloa niin paljon ja tämän  seurauksena stoppia pääsee harkkaamaan vain äärimmäisen harvoin ja se taas huonontaa seisomista, oikea noidankehä siis.

Seuraavaksi taas läpijuoksu suoraan frisbeelle ja perään stoppi, josta takapalkalle. Näyttäisi toimivan aikas kivasti, joten näin jatketaan ainakin toistaiseksi. Muutoin pidetään lt-treenit entisenlaisina:)

ToTo sitten kehään, piti aloittaa ihan kokonaisella liikkeellä mutta pentuliino varasti ihan pokkana lähdön, hyvä jos ehdin kääntymään kun ampui ja suoraan leluun:)

Toistolla sitten se liikkeenomainen suoritus, maa oli tosi liukas ja Toopen seinäpysähdys sai sen hienosti liukumaan neljällä jalalla, eihän tuo liukuminen ole mitenkään toivottavaa mutta sairaan makeen näköistä:)
Maahanmeno hienosti ja loppupätkä tosi lujaa:)

Molemmille sitten vimppa luoksetulo -pakona-

Sitten siirryttiin tunnariin, tämä tehtiin molemmilla vauhtitunnarina, eli lähetys lennosta ja suorapalkalla leluun, lujaa menivät ja oikeat löysivät:)

Vimppana yhdet merkille lähetykset persfrisbeillä (vaikea sana kirjoittaa) :)