Talvi tuli :)

Aamutokot tehtiin sisällä, molemmille peräkkäin molemmat p.olot, makuussa alun ja lopun viiveineen sekä metskua, Toopen kanssa perinteisesti ja Puupilla hiipien:)

Illalla oli tokoryhmän treenit jonne pakkasta uhmaten saapui kolme innokasta tokoilijaa. Minä varustauduin loistavilla lämmittimillä, pysyi varpaat ja sormet lämpiminä, jee :)

ToTo aloitti lyhyellä p.istumisella, yksi ryhmän koirakko meni maahan ja kävin välipalkkaamassa Toopen kun se toinen nostettiin istumaan, joten p.istumisia tuli sitten tehtyä ikäänkuin kaksi.

Sitten ruutu, jossa agi-halli ja esteet veivät ruudusta voiton, keskittyminen ihan jossain muussa kuin ruudussa, arghhh!!! Toistoilla ihan kelpo ruutuja mutta selkeästi ruutuun ei ole nyt sellaista paloa mitä haluan, palo pitää siis rakentaa !!!

Jatsin kanssa sitten ruutu, joka ei olisi voinut paremmin mennä:) Vahvistin vielä loppukävelyä tehden sen juosten :)

Seuraavaksi päätin laittaa elämän risaiseksi ja ottaa ToTon kanssa ohjatun, meni tosi hienosti:)))) Suorat merkit ja kääntyy loistavasti haluttuun suuntaan -pienillä käsimerkeillä- :)))))))

Jatsi teki odotellessa toisessa kehässä agi-esteiden lomassa seuraamista, tämä hienoa & innokasta! Sitten vuorollaan kaukot joita tehtiin pääsääntöisesti ylipitkällä matkalla (20 m) peruututtaen ja liikkeenä, liikkeenä teki liikkumattomat kaukot:)

ToTo pääsi vielä tekemään hyppynoutoa x 3, ensin suora ja sitten vinot molempiin suuntiin, kaikki hyppynoudot hienot!!

Vimppa liikkeenä tehtiin luoksetulo, Jatsille ensin läpijuoksu josta takapalkalle. Perään stoppi, josta takapalkalle.

ToTolle ensin suora leluun, perään liikkeenä ja toistolla stopista leluun, vähän vinottaa mutta vinottakoon kun stoppaa seinään täydestä vauhdista:)

Hienot treenit molemmilta pojilta ja tietysti treenit kruunasi mun lämpimät jalat ja kädet:)