...Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme, lääkkehillä hoidelkaa Nalleystäväämme, uni paras lääke on sitä nauttikaamme:)

Jatsi on paljon parempi, ainut jäljellä oleva -oire- on ajoittainen huulien lipominen. Mutta jos on sairas, näyttääkin vähän sairaalta tai omistaja olettaakin mahdollisen sairauden olevan olemassa, joutuu sairaslomalle:)

Eli Jatsi on tänään viettänyt sairaslomaa nukkuen Jukkiksen kanssa koko päivän. Lenkit remissä, treenit pannassa ja lihaliemellä lämmittettyä pehmeää ruokaa:)

Tästä tuohtuneena Jatsi tappoi pallon:))))))))

Katsellaan nyt päivä/pari eteenpäin & tietysti konsultoidaan supereläinlääkäriä, kiitos Katri!!!!!!

ToTo on nauttinut täysin rinnoin veljen saikkarista, saaden kaikki treenit itselleen:)

Pihalla aluksi idarin I ja S, vahvistaen sekä asentoja, niissä pysymisiä & mukaan lähtöjä, maahanmeno jäipi ottamatta kun on se vahvin asento.

Luoksetulon loppu-osia treenailtiin myös, tänään ampui hyvin! Ohjattu oli tänään makeaakin makeampi, vitsit miten hienosti tuo tekee silloin kun tekee ihan täysillä. Kaukot kisamaisesti & palkatta ja niiden jälkeen ruutuun suorapalkalle.

Lopuksi tehtiin hermoja raastavaa puskan kiertoa, ei se mitään kierrä. Pyörii ja huutaa ihan hulluna nostaen kierrokset niin ylös kuin mahdollista. Normaalisti mulla menee aina jossain kohtaa järki ja kiertämiset loppuu lyhyeen, mutta tänään en jaksanut välittää vaan annoin sen hurjuuttaa itseään ihan koko rahan edestä:)

Iltatreeneissä sisällä ToTo teki tunnaria x 3, hosuu vähän enemmän kuin ulkona mutta ei nostele vääriä eikä tuo väärää, joten hosukoon:)

Lisäksi tehtiin merkkiä, pääpaino nyt vain suorana merkin takana seisomisella. Nopsaan alkoi tarjoamaan ideaali-kohtaa kun ei muuta hyväksytty:)

Vielä pari pätkää seuraamista & tunnarissa ja merkillä palkka ideaali-sivulletulosta, mahtaakohan tuo kisoissa kiivetä mun taskuun kun aikani tätä vahvistan:)