Tänään treenattiin vain lyhyesti, molemmat pääsivät seuraamaan:)

Jatsi teki hidasta ja pysähdyksiä, hyvin seurasi. ToTo sen sijaan oli päivän yllättäjä, tein nyt seuraamista normaalilla temmolla ja pidensin reilusti matkaa, pää pysyi hienosti ylhäällä, ei puskenut ja mikä parasta, vasemmalle käännökset kuin oppi-kirjasta:)

Seuraavaksi oli vuorossa esine-ruutu. Jatsi sai hakea ensimmäisen esineen, esine nousi ennätys-ajassa. Sitten oli ToTon vuoro, Toopenkin esine nousi ennätys-ajassa. Kolmannen esineen pääsi hakemaan Jatsi, tämän kanssa menikin sitten enemmän aikaa mutta hienosti J työskenteli koko ajan, ei yhtään tyhjänpäiväistä juoksentelua ruudussa.

Sitten oli ohjelmassa vapaamuotoista juoksentelua sisältäen muutaman laittoman:)

Yhtäkkiä Jatsi tulee häntä koipien välissä meidän luokse, kakoen & yskien, saldona pelkää valkoista vaahtoa. Lenkit & leikit loppuivat siihen ja palattiin kotiin ensiapuilemaan, meidän ensiavusta ei ollut hyötyä joten päivystävälle eläinlääkärille:(

Matkan aikana Jatsi piristyi ja jatkuva kakominen loppui, vastaanotolla J olisi mielummin tokoillut (tarjosi sivulletuloa ja remminvetoa) kuin ollut tutkittavana.

Koska Jatsia ei rauhoitettu, nielua ei luonnollisesti saatu kunnolla (ollenkaan) tutkittua, päädyttiin seuraamaan yön yli, jonka jälkeen a) ensiapuilusta ärtynyt nielu on rauhoittunut b) rauhoitetaan ja varmistetaan dg c) aloitetaan ab-kuuri nielutulehdukseen..

Jos vaihtoehdoista b tai c toteutuu, jäävät Jatsilta Turun karsinnat väliin:((((( ja ToTo joutuu kylmiltään isojen poikien sarjaan:(

Iltatreeneissä siis aloitettiin projekti -ToTo viikossa valmiiksi-