Tänään ei ollut mitään teemaa treeneissä (laiska & kiireinen ohjaaja) vaan vahvisteltiin pikkujuttuja.

ToTolle tietysti se eilinen mystinen ohjattu, joka tänään ongelmitta:)

Lisäksi Toope teki noudon luovutuksia, luoksetulon loppuosaa, kaukoja jossa palkkasin viidennen asennonvaihdon (I ) koska oli niin makee:)

Idarin asennot suorapalkalla ja seuraamista jossa palkkasin kaikki perusasennot.

Jatsi teki ohjatun (tänään vasen), kaukot ylipitkältä matkalta palkaten ekat nousut ( I & S), idarin asennot suorapalkalla ja seuraamista palkaten perusasennot.

Kivat & nopeat treenit:)

Iltatreenit treenattiin sisällä:)

Tehtiin vuorotellen, Jatsi treenasi aluksi pelkkää perusasentoa, on tässä kovin tohinassa ja välillä tarjoaa perusasentoa kahdella jalalla pää mun kainalossa:)

Luoksetulon stoppeja ja luoksetulon loppuosaa treenattiin myös, toki matka oli lyhyt mutta Jatsi teki seinästopit ja tippui maahan, eikä ennakoinut näiden jälkeen yhtään eli tuli täysiä sivulle kun ei stopattu, jätte jätte bra!!

Noudon luovutuksia tehtiin sekä puulla että metskulla, vaikka J ei tuota metskua mitenkään rakasta, tosi hyvä ja tiivis ote kapulasta! Metskuun tarttuminen saisi olla parempi mutta tekee sen hyppynoutona paljon paremmin, joka riittää karsintoja ajatellen. Se miten tämä sitten arvostellaan niissä tulevissa kotitokokisoissa jää nähtäväksi:)

J sai vielä tehdä kaukot, ekaksi palkkasin ekat nousut ja sitten 2 x sarja, kaukot älyttömän hienot!!

ToTo aloitti omat treeninsä metskun luovutuksilla, mielellään avaisi vähän suuta kun tartun kapulaan, joka ei tietystikkään sovi. Muutaman yrityksen ja erehdyksen kautta piti suunsa supussa:)

Luoksetulon stopit hienot mutta vähän alkoi himmaamaan sivulletuloa stoppeja odottaessaan, tässäkin parin vahvistuksen jälkeen ihan täysiä sivulle!

Seuraamista tein peilin edessä, päätin tsekata Toopen istumiset (miten nopeasti istuu perusasentoon kun pysähdyn) ja tämä meni kyllä tosi huonosti:(
Ei ne perusasennot olleet edes kovin hitaita mutta jotenkin varovaisen oloisia, luulen että sekoitti tämän nyt johonkin koska ei nopeutunut toistoilla eikä palkkauksilla. Tätä pitää nyt seurailla ja tietysti treenata:)