En tiedä kuka meistä on iloisin, luultavasti Jatsi:)

Mutta kyllä me Toopen kanssa ollaan myös huippu-iloisia ja ennen kaikkea tyytyväisiä toisiimme!!!

Tämän päivän treeneissä ei ollut muuta ihmeellistä kuin että näytettiin Jukkalle meidän menoa ja tänään palkkailin eri asioista mitä esimerkiksi eilen, pitää pitää jännitystä yllä:)

Jatsi aloitti ohjatulla, joka piti (piti ja piti) tehdä palkatta, melkein tässä onnistuttiinkin mutta jollain tavalla Puupi sai lelun multa itselleen, miten niin J on vähän röyhkeä:))

Sitten suora luoksetulo jossa varoin leluani ja tämä saatiin edes palkatta suoritettua, palkaksi ruutuun jossa palkkaus kuten Toopelle, toimi Jatsillakin..

Hyppynouto ja kaukot tehtiin näytösluonteisesti, hyvin näytettiin!!

ToTo aloitti seuraamisella, jossa esitettiin meidän hienoa perusasentoa:) Perään vielä ohjattu ja palkka sitten merkistä erillisenä ohjatun jälkeen.

Suora luoksetulo jonka jälkeen ruutuun, eka merkki palkaten, sitten palkka ruudun stopista.

Hyppynouto ja kaukot kuten Puupilla, näytöstyyliin:)

Toope sai vielä extrana näyttää idarin, jonka pilkoin kahteen osaan, ekassa osassa palkka istumisesta ja toistolla palkka istumisen jälkeisestä seuraamisesta. Muutama ruutuun ammutus läheltä pääsääntöisesti stopista palkaten mutta kerran yhdistin tähän loppuosan.

Vimppana Toopen lemppari eli luoksetulo, ampui miljoonaa ja stoppasi seinään, seuraavasta osuudesta palkaksi suoraan leluun.

Huomenna Toope taukoilee ja viikonloppuna mennään hakemaan lisävinkkejä koirankoulutukseen:)))))