Tänään treenailtiin Kupittaalla..

Jatsin treenit sujuivat hyvin, tehtiin luoksetuloa sekä loppupätkää että seisomista, kaukoja, ruutua ja vähän kierrettiin puutakin:)

ToTolla ei tänään onnistunut oikein mikään teknisesti mutta muuten olen tosi tyytyväinen:)

Luoksetulo oli Toopen virallinen treenin aihe ja se sujui varsin mallikkaasti, tehtiin sekä vauhtia että loppuosaa, loppuosa ehkä vauhtiakin parempi, joten oikeeseen suuntaan ollaan menossa.

Hyppynoudossa tuli sitten työtapaturmia vaikka kuinka, ensin ei löytänyt pientä metskua millään, sohjoinen alusta ei varmaan ollut paras mahdollinen joten vaihdoin isoon metskuun, mutta ei sitten meinannut tätäkään bongata:( Tauon jälkeen vielä puulla mutta se sitten työtapaturmaisesti kirjaimellisesti hukkui lumeen eli se siitä liikkeestä sitten..

Ruutua tehtiin tänään lyhyellä matkalla (tarkoitus palkata stoppi), merkki hieno mutta myös ruudussa tarjosi merkkiä, siellä se seisoo etumerkin (välillä myös takamerkin) takana julmetusti häntää heiluttaen, kiva kun on kivaa!!!

Huomenna uusin kujein kuppiksella:) 

Lisäys:)

Melkein unohdin, Toope teki myös puunkiertoa joka oli taas -niin- hauskaa että saatiin ihan yleisöäkin:)) Eikä auttanut, että Puupi näytti mallia..

Mulla on vähän huono asenne, kun opetettava asia ei ole tärkeä, annan periksi enkä opeta, tänään kyllä melkein hävetti joten päätin nyt vihdoin ja viimein opettaa tämän!!

Ja sitten joskus kun -pentu- tulee, ensimmäinen asia joka sille opetetaan on sitten puunkierto, pennusta ei ehkä tule tokon maailmanmestaria eikä ehkä aginkaan mutta puuta se osaa kiertää, se on varma:)