Yskä alkaa hellittämään:)

Tästä riemastuneena treenattiin vähän sisällä, palkkana nakit koska kukaan täysijärkinen ei heittele taukoileille bordercollieille tennaria sisällä, vähän tuntui että nakkienkin heittely sai talon tärisemään:)

Ekana testattiin kaukot, sama setti molemmille eli ensin eka noususta palkka (seisominen) ja sitten liikeenä. ToTo sai tässä treenissä yhden ylimääräisen nakin kun piti ottaa lopun perusasento kahteen kertaan:)

Luoksetulo -takaperin-, ensin loppuosa, sitten maahanmeno, seisominen ja vimppana taas loppuosa. ToTo oli ihan PRO, mieletön vauhti koko 4 m matkalla ja loistavat stopit. Jatsi ei taas suuressa yksinkertaisuudessaan tajunnut, että maahanmenon jälkeen voi seistä, sitkeesti tippui vaan maahan, kerta toisensa jälkeen...

Noudon suhteen en ole vielä(kään) tehnyt mitään ratkaisua, joten noutoa otettiin vaan entiseen malliin, Toope teki tunnarilla ja Puupi pienellä puulla & hiipien, Puupi hiipi hienosti:)

Mutta Toopen noudosta puuttuu jotain, jotain sellaista mitä olen saanut rakennettua luoksetuloon mutta en samoilla metodeilla saa sitä siirrettyä noutoon, haastavaa:)))

Huippuhuipennukseksi ToTo teki -ylää-, tämä on hauska temppu ja haluan opettaa sen mutta tässäkin pitää varmaan vaihtaa metodia, tällä tyylillä nimittäin meiltä molemmilta menee järki + sen lisäksi olen taas kerran mustelmilla, mikä edelleenkään ole kivan näköistä uimahallissa:)