Vihdoinkin pääsee koirien kanssa lenkille, pienestä sitä osaa olla iloinen:)

Ja treenaamaan:))))))))))

Pilkoin ToTon ohjatun noudon tänään pieniksi paloiksi, vahvistin jokaista osa-aluetta ja hyvällä menestyksellä!!

Sisätreeneissä jatkan suunnitelman mukaisesti mutta ulkotreeneissä päädyinkin hyödyntämään luoksetulon treenimetodia, eli paljon vauhtinoutoja suoraan leluun kunnes vauhti ja ennen kaikkea ilme on mieleinen:)

Ohjatun suhteen treenit tänään 10+ mutta jottei olisi taas liian helppoa, päätin ottaa toiseksi liikkeeksi luoksetulon, siis ajatuksella helppo & varma & yksi lemppariliikkeistä...

...helppo liike on edelleenkin, lempparikin ehkä mutta se varmuus:)

Ajatuksena oli siis tänään vahvistaa seisomisen jälkeistä elämää, sitä oli vaan vähän hankala vahvistaa kun mitään seisomista ei tapahtunut!!!! Toope ei ole ikinä jättänyt stoppaamatta ja stoppi on oíkeesti sen lemppari mutta niin vaan tuli sukkana läpi ja monta kertaa, hmm..

...Mitenkä siinä mainoksessa sanotaankaan -pieni ToTo päivässä, pitää mielen virkeänä- tietäisipä vaan R-kioski miten osuva mainos heillä onkaan:)

Jatsi  oli tällä välin tullut pihalle Jukkan tuomana, pieni ihan tärisi katsoessaan Toopen treenailuja, varmaan kuvitteli taas olevansa piiiiiitttttttttkälläääää tauolla ja jäävänsä treeneittä, reppana:)

Jatsin iloksi ja ihmeeksi olikin sitten sen vuoro:))))))

Ohjattu tehtiin ihan läpihuutojuttuna, siinä ei ole nyt mitään vahvistettavaa/korjattavaa/parannettavaa, se on yksinkertaisesti siinä!!!

Luoksetulo ei jäänyt sen huonommaksi, stoppi aikas makee. Nyt Jatsille on käytetty takapalkkaa jokunen kuukausi ja se sopii Puupille tosi hyvin. Tänään ei päässyt takapalkalle stopeista koska suunnitelman mukaisesti vahvistettiin seisomisen jälkeistä elämää, mutta yhtä hauskaa Jatsista oli juosta palkalle myös perusasennosta.

Jatsi on kyllä siitä hauska koira, että siitä on aina ihan yhtä hauskaa tehdään mitä tahansa ja palkataan mistä tahansa:))))