Tänään treenattiin taas Kuppiksella, saatiin oikein onnistuneet treenit molemmile + extrana sitä kiertämistä, joka on siis tosi tärkeetä:))))))

Jatsi teki ruudun tänään palkalle (eilen otettiin tyhjää) ja yhden loppuosan. Kaukoja, joissa palkkasin riittävät taaksepäin menot, ei vieläkään peruuta kuten kotona mutta koko ajan tekee paremmin paremmin!!

ToTo teki ruudun tänään oikeilla mittasuhteilla & lelulle ja hyvin tekikin, ei kestä vielä tuollaisia isoja muutoksia kuin ruudun matkan lyheneminen yli puolella:) Otettiin myös kerran kokonaisena liikkeenä, tämä hieno!

Hyppynoudossa tasoitin alustan, joten pikku metskukin löytyi ongelmitta, toistolla tehtiin yksi pitäminen koska aukoi vähän suuta irroituksessa. Kaukot liikkeenä, hyvin! Lopuksi idarin asennot, jossa seiso ja istu suorapalkalla, makuu liikkeenä ja seuraamisesta palkaten Ja sitten päästiin kiertämään..

.. Jossa taas kerran lähdin sisään ajamaan tätä uudella innolla mutta myös uudella tyylillä. Kerran saatiin 100 % onnistunut kierto, näitä kun saan alle jokusen sata (tai tuhat) niin eiköhän me sen jälkeen voida sanoa kiertävämme:)))))