Lunta, lunta ja lunta, illan/yön aikana oli satanut melkoiset määrät lunta eikä tuiskulle näy loppua:(

Pojat pääsivät Kupittaalle treenaamaan tuiskussa, ennen koulutusta tehtiin ruutu joka molemmilla oikein mallikas, tehtiin sekä lelulle että stopista palkaten ja ainakin ToTo palkattiin muutamaan otteeseen myös merkistä.

Koulutuksen jälkeen pääsi vielä ToTo treenaamaan, aloitettiin ohjatulla jossa vasen helpotettuna perusasentoon asti ja oikea oikeilla mittasuhteilla vauhdista palkaten.

Tuiskun lisäksi alusta vähän haittasi, uuden lumen alla oli jäätä ja selkeästi Toopen merkille menot vähän varovaiset, äkkiä oppi kyllä pelaaman jäisen alustan kanssa joten saatiin samalla rahalla liukkaan kelin treenit:)

Tunnari tehtiin laudalla, teki aika oppikirja suorituksen, ja saikin sitten hyvästä suorituksesta palkan lennosta, ansaitusti:)

Vimppana kaukot, ensin tokasta asennosta palkaten, koska kuikuili kehää purkavaa Jukkista, halusin herättää Toopen todellisuuteen:)

Toistolla liikkeenä mutta aika lyhyeltä välimatkalta, teki asennot hienosti vaikka Toopen suuri rakkaus  oli aika liki:)))) Toopehan on siis rakastunut mainioon bordercollie UROKSEEN, Omiin, ei tiedä itkeäkkö vai nauraako nuorta rakkautta katsoessa..

Kaiken kaikkiaan loistavat treenit vaikeissa olosuhteissa, ei haitannut tuiskut eikä tuulet, ei jäinen alusta eikä suuri rakkaus:)

Iltatreeneissä pääpaino sivuaskeleilla. Totolle askeleet ovat vaikeita oikealle ja Jatsille ne ovat vaikeemmat vasemmalle. Toopelle nämä saa varmaan nopsaan kuntoon mutta Puupin kanssa en vielä keskinyt miten ne mun jalat pitäisi mennä, jotta suoritus näyttäisi mahdollisimman korrektilta, nyt näytti parhaalta kun käänsi olkapäällä reilusti taakse (pois alta) mutta pitää testailla tätä vielä.

Sitten temppuiltiin, ToTo teki noloa, tassua ja toista, Jatsi teki tassua ja toista sekä päätä