Tänään olikin sitten aamu-kiertojen jälkeen huippukiva päivä:)

Talvitokokurssi starttasi aivan ihanan aurinkoisessa talvisäässä todella onnistuneilla ryhmäkokoonpanoilla, se on aina mukavaa kun koko ryhmä osallistuu kaikkien treeneihin, ainoastaan yksi sakemanni laitettiin paitsioon, ettei nuoret urokset mene ihan totaalisen sekaisin juoksu-nartusta, mutta ensi kerralla Mantakin pääsee sitten porukoihin mukaan:)

Ja kun on kivaa, aika kuluu kuin siivillä ja taas oltiin tilanteessa että olen Kupittaalla vielä 17.30, omat treenit alkaa klo 18 ja koira tietysti siinä vaiheessa vielä kotona..

..Äkkiähän se koiran hakee, mutta haaveissa oli vähän lämmitellä & syödä ennen treenejä, en sitten lämmitellyt, en syönyt:)

Tokoryhmä oli kivasti aktivoitunut tänään ja saatiin kunnon häiriöt + päivällisten agikisojen ansiosta kahden kentän tila:))))

Jatsi oli mukana ja pääsi vuorollaan tekemään seuraamista, ruudun ja luoksetulon, ruutu oli aikas makee, matkaa varmaan 35 m sinne tuo ampui kuin ohjus:))) Seuraamisessa oli vähän ylikierroksilla, sitähän ei olla nyt sään (jäisen/lumisen alustan) vuoksi päästy juurikaan ottamaan ja se ottamattomuus kyllä näkyi ja tuntui:)))

Luoksetuloon en ollut tyytyväinen vaikka varmaan pitäisi, se oli sellainen minkä Jatsi aina tekee, ja kun ei muuksi muutu, ei muutu:(
Nythän Jatsin luoksetuloa tulee vähän epäreilusti verrattua Toopen luoksetuloon ja onhan niissä kieltämättä eroa..

ToTo aloitti omat treeninsä p.istumisella ja istui hienosti vaikka velipoikaa käytiin välillä nostelemassa ylös ja Cheri makasi (suunnitellusti) toisella puolella.

Yksilöliikkeillä ToTo aloitti ohjatulla, ensin kisamaisesti vasen, teki HIENOSTI!!! Ja toistolla palkka sekä merkistä että noudosta (oikea).

Toisena tehtiin seuraaminen - ruutu yhdistelmä, eli ensin seuraamista ja palkaksi ruutuun (lelulle). Seuraaminen aloitettiin juoksulla ja tämä aivan luokatonta, nyt pitää harkata a) juoksua b) juoksulla aloittamista!!! Juoksu-osuuden jälkeen seuraaminen kivantuntuista:)

Kisamaisen palkkauksen jälkeen sinne ylipitkällä olevaa ruutuun, hienosti ampui eli tämä saatu hyvin myytyä:)))))) Perään tyhjä ruutu, ensin palkaten merkillä stoppi ja sitten ruudussa stoppi.

Vimpassa sessiossa luoksetulo, ekana läpi, vauhti HIENO. Sitten stoppi + palkka, aivan ihana seinästoppi, tämän Toope osaa:))))))

Lopuksi vielä muutama luoksetulon loppu-osa, joka edelleen kaipaa tehotreeniä tai treenin muutosta, ei ole täydellinen -vieläkään-, nyt vauhti alkaa olla kohdallaan mutta perusasento saisi olla tiiviimpi, tosin agi-esteet kyllä haittasivat tässä vähän ja loppuviimeksi näyttää varmaan tuomareiden silmään hienolta, eli ei ehkä kannattaisi kaivaa verta nenästään ja opettaa koiraa varten vasten rysäyttämään vaikka se kivalta tuntuisikin:)

Kaiken kaikkiaan oikein onnistuneet treenit, kiitos kaikille treeniseurasta!!