Mutta ei todellakaan ollut Jatsin päivä tänään:(

Jatsi aloitti treenit, ensin sitä luoksetuloa jossa nyt oli tarkoituksena palkata se seisominen, mutta niin sai taas todeta että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää ja Jatsin stoppi oli taas taantunut.

Ei lähtenyt rullaamaan edes toistoilla joten käytin sitten törkeesti ruutua palkkana, toimi:)))

Itse ruututreeni sen sijaan oli yhtä pyörimistä, jäi etureunaan ja pyöri sieltä sitten oikeeseen paikkaan -huokaus-

Sitten oli ToTon vuoro ja tänään oli todellakin ToTon päivä:))))))))

Tehtiin näyttökoe kokonaisena, sellainen tilanteen tsekkaus, meni UPEASTI!!!

Istuminen lyhennetyllä ajalla, hyvin istui ja palkkaantui hyvin piillolla olleesta lelusta, välillähän tuo ei palkkaantunut tässä lelusta tippaakaan koska oli niin fixoitunut iltaruokaansa p.oloissa:)

Sitten setti läpi, seuraaminen tuntui ja näytti tosi hyvältä. Luoksetulo hipoi täydellisyyttä, eilinen kadonnut stoppikin oli tänään normaali -seinään pysähdys-, ruudussa pienen pieni kauneusvirhe, meinasi mennä väärältä puolelta merkin taakse ja muisti viime tipassa mistä haluaa sinne mennä, tämä korjaus näytti hauskalta, tosin epäilen ettei Jontte tälläista hauskuutta juurikaan arvosta:)

Muuten ruutu oikein hieno. Tasamaanouto oikein hieno ja kaukoissa vaihtoi asennot liikkumatta mihinkään suuntaan, en ole Toopelle opettanut täysin liikkumattomia kaukoja mutta se vaan osaa ne, aika pätevä:)

Setin päätteeksi tehtiin suora luoksetulo josta palkaksi ruutuun & lelulle sekä 1 kpl merkkiä, josta palkka.

Itse liikkeiden onnistumisen lisäksi, Toopen tekeminen tuntui tänään oikein kivalta, sillä oli sopivasti kierroksia ja oikein hyvä ilme:)))))))