..on selvitty:)

Taas yön yli nukuttuani sääsin vähän koomaton kolmevuotias-projektia, hassua miten sitä nukuttuaan tarpeeksi on niin -viisas-

Onhan niitä ongelmia siis ennenkin ollut, koiralla kuin koiralla ja aina niistä on treenaamalla päästy yli, joten miksi vaihtaa toimivaa reseptiä:)

Aamupäivällä suunnitellusti Kupittaalle, jossa leikittiin vähän tokoa, ToTo teki pentuluoksetuloa, ampui ruutuun ja merkille, lopuksi wubballa muutama hyppynouto.

Jatsi teki myös pentuluoksetuloa:) Ruutua ja lelulla muutaman hyppynoudon. Kaukot olivat vimppana ja ne meni huonosti, ei oikaissut jalkojaan:( En alkanut hinkuttamaan vaan päätin kokeilla illalla uudelleen..

Iltatreenit -omalla kentällä-, Jatsi jatkoi kaukoilla eikä mennyt vieläkään hyvin, ei vaikka helpotin, ei vaikka hetsasin, tämä voi tietysti olla taas tauon sivutuote joten ajattelin katsella vähän aikaa, mihin suuntaan kehittyy..

ToTo sai sitten ihan kunnon treenit, tähän kohtaan olisi kiva kirjoittaa että meni hienosti mutta pysytään nyt totuudessa:)

Yhden asian olen nyt muuttanut Toopen treeneissä kokonaan ja se on pallon heitto, Toope jännittää heittoja ja käyttää myös silmää tosi paljon, tässä yhdistelmässä ei millään saa aikaiseksi rentoa tekemistä, koko koira hidastuu ihan silmissä kun pari kertaa erehtyy nakkasemaan tennarin.

Tennaria ollaan heitelty lähinnä merkillä ja ruudussa, joten näihin piti kehittää nyt uusi palkkaustapa ja tänään työn alle tämän myynti:)

Olen kyllä aikas hyvä myyjä, sillä saatiin tosi kivat treenit näiden suhteen, riskejä tässä itseltä palkkauksella kyllä on mutta riskejä on joskus otettava..

Luoksetuloja tehtiin hetsaamalla ilman apparia, avustajaakin paremmin tuntuu toimivan kierrätys + stoppi + juoksujättö, Toope vetää sellaiset kierrokset minkä tahansa kiertämisestä että kyllä siinä koomat unohtuupi:)

Vimppana sitä seuraamista ja se oli tuskien taival:(
Seurasi kyllä mutta varovaisesti ja vähän takana, perusasennot olivat hitaat (näkemättä arvailua), tämä korjaus pohdituttaa enemmän..

Tehtiin nyt kahta versiota, sekä liikkeestä lelupalkkaa (tällä opetettu alunperin) ja perusasennoista päänkosketus palkkaa. Molemmat toimivat tässä treenissä loppuviimeksi ihan kivasti mutta on liian hämmentävää koiralle treenata kahdella tavalla -tässä kohtaa-, eli pitää taas nukkua yksi yö ja päättää kumpaa alkaa työstämään ensin..