Tänään taas tokoryhmän treenit jotka alkoivat omalta osaltani tosi sekavasti. Alunperin olin päättänyt että Jatsi tekee p.istumisen mutta kun Sirpa halusi molemmat p.olot keksin vaihtaa koiraa toiseen p.oloon..

..en sitten vaihtanutkaan kun Jatsin istuessa keksin, että Jatsin olisi hyvä treenata myös p.makuu pää massa ja ryhmässä, eli tosi, tosi  suunnitelmallista:)

Jokatapauksessa Jatsi istui hienosti ja makasi hienosti -pää maassa-, vähän vielä hienosäätöä mutta alkaa olla ikään kuin valmis, niin siistii!!!!!!

Jatsi teki yksilöliikkeinä idarin ja tunnarin, idari oli hyvä ja tunnari UPEA, taas kerran sai todeta että -treenit kannattaa-

ToTo sai tänään odotella vuoroaan aikas pitkään ja aloitettiin virallisen kaavan mukaan eli seuraamisella, halusin ottaa sitä juoksua mukaan mutta helpotin treeniä siten, ettei aloitettu juoksulla. Juoksu-osuus sitten vuorollaan ihan ok mutta sivuaskeleet ei kyllä nyt toimi tai toimii mutta siinä tulee askeleita sinne sun tänne, katso ja ihmettele:)))

Toisessa setissä idari niin ikään suunnitellusti helpotettuna, eli eka seisominen palkattuna ja sitten normaalisti liikeenä. Perään hyppynouto joka aikas makee:))))

Hienot treenit koirilta, vähänhän tanssimiseksi tuo Toopen sivuaskellus toki meni mutta mielelläni mä Toopen kanssa tanssin:))))

Tuon videon katsottuaan ei liene vaikea arvata mitä ToTo treenaa ensi viikolla:)