Tänään treenattiin lyhyesti mutta ytimekkäästi ja teemana vauhti:)

Jatsi teki puskan kiertojen kera kaikki luoksetulon versiot, vauhtia oli vaikka muille jakaa! Lisäksi otettiin pari merkkiä, jotka J todellakin ampui, meneehän se aina kovaa mutta nyt meni niin kovaa, niin kovaa..

ToTo kiertää nyt sitten puskaa:))))))))))))))))))))

Ei lähtenyt tarjoamaan ja kun en viitsinyt sitä vähäistä valoisaa aikaa seisoskella tyhjän panttina pihalla, päädyin vaan käskyttämään ja yllättäen toimi ihan käskyllä, JEE!! Kokeilin sitten vielä eri paikassa ja eri puskaa, hyvin kiertää. Toki kiertämiseen liittyy valtaisa ääniefekti mutta on Jatsikin ikänsä huutanut puskaa kiertäessä joten mitä sitä perinteistä luopumaan:)

Toopekin sai ottaa pari merkkiä, teki hienosti ja vauhdilla, merkillä stoppaus hienoakin hienompi ja ihan luotisuorana merkin takana!!

Viimeisenä tehtiin esineitä, ensin siten että Jukkis vei 2 esinettä ja Jatsi sai hakea ekana. Toisella kierroksella vein esineet itse ja Toope sai aloittaa. Esineet nousivat ennätys-ajassa ja tähän olikin hyvä lopettaa vauhdin treenaus, molemmille jäi sopivasti nälkää seuraavaa kertaa ajatellen:)